„Norėčiau padėkoti Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilkaviškio rajono rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiesiems patruliams Sauliui Zarankai ir Povilui Mailai už nuoširdų ir operatyvų darbą.

Sekmadienio rytą aš dar ramiai miegojau, kai į mano buto duris pasibeldė policija. Tik iš pareigūnų sužinojau, kad naktį nuo kiemo buvo pavogtas mano automobilis „VW Golf“. Įdomiausia tai, kad aš dar nebuvau spėjusi jo pasigesti, o vagis jau buvo sulaikytas, pavogtas automobilis sugrąžintas. Noriu palinkėti šiems šauniems pareigūnams sėkmės darbe, ištvermės ir stiprios sveikatos“, – dėkojo moteris.

Pasidomėjome šia istorija. Birželio pabaigoje, vėlų sekmadienio vakarą (apie 22.37 val.) kelyje Kybartai – Vištytis nestojo pareigūnų stabdomas „VW Golf“, kurio vairuotojas, išlipęs iš minėto automobilio, pradėjo bėgti. Netrukus daugiabučiame name, esančiame Vilkaviškio r. sav. Kybartų sen. Kybeikių k., pareigūnai rado policijai gerai žinomą Kybartų gyventoją (g. 2001 m.), kuriam nustatytas girtumas (1,16 prom. alkoholio), jis sulaikytas.

Kaip vėliau paaiškėjo, minėtas Kybartų gyventojai L. Dovidaitienei priklausantis automobilis buvo pavogtas (užkuriant laidais) iš daugiabučio namo kiemo. Automobilis moteriai grąžintas, o vaikinui pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Byla į teismą perduota pagreitinto proceso tvarka.

Už šio nusikaltimo įvykdymą gresia laisvės atėmimas iki 5-erių metų.