Kaip pasakojo moteris (vardas ir pavardė redakcijai žinomi – DELFI), tądien ji pabudo anksti, apie 4 val. ryto.

„Buvo šviesu, dar pažiūrėjau į automobilį ir pagalvojau – šalta šiandien naktis buvo, ir viskas, išgėriau tablečių, nes dantį skaudėjo ir nuėjau į lovą. Apie pusę 6 atsikėliau ir pamačiau – ant automobilio dažai dar švieži buvo“, – prisimena moteris. Taip pat supjaustytos ir 4 automobilio padangos.

Pasak jos, užrašas ant automobilio išpaišytas iš tos pusės, kurią ji mato pro langus. Šįkart ji kvietė policiją, kuri pradėjo ikiteisminį tyrimą, tačiau moters automobilis apgadinamas ne pirmą kartą – anksčiau jis jai buvo subraižytas varžtu, kitą kartą pradurtos padangos. Tuomet ji į pareigūnus nesikreipė.

„Pirmus kartus į policiją nesikreipiau, ką jis pasakys? Pasakys, kad čia kokie berniukai, o dabar kantrybė baigėsi, galvoju, kad čia man asmeniškai“, – sakė ji.

Automobilio savininkė įtaria, kad jos transporto priemonę galėjo apgadinti buvęs draugas.

„Iš karto pagalvojau, nes kai išsiskyrėm, po mėnesio pusantro, kaip įdedu nuotraukas į feisbuką, kad man viskas gerai, kad laiminga, iškart man kažką su automobiliu daro“, – stebėjosi moteris. Ji buvo girdėjusi, kad automobilio padangas jis buvo supjaustęs ir buvusiai žmonai.

Kaip DELFI nurodė pareigūnai, šalia moters automobilio buvo dažais apgadinti ir kiti. Vilnietės teigimu, matyti, kad kitos transporto priemonės apipurkštos tolygia juostele, tiesiog einant. Užrašas buvo tik ant jai priklausančio „Nissan Juke“.

Ji internete pastebėjo ir kitą automobilį „Porsche“, ant kurio kitoje Vilniaus vietoje užrašytas įžeidžiantis užrašas „Kek*ė“. Kaip DELFI pavyko išsiaiškinti, transporto priemonė priklauso 1944 m. gimusiai moteriai, bet dėl apgadinimo į policiją kreipėsi 1970 m. vyras.

Vilnietė sakė, kad nemalonus nutikimas ją labai išgąsdino, ir ji bus dėkinga, jei policijai pavyks surasti chuliganą. Kol kas ji jau trečią dieną laukia savo taisomo automobilio. Pasako moters, jo poliravimas kainuos mažiausiai 200 eurų, dar po 80-90 eurų teks sumokėti už kiekvieną padangą.

Prašome Jūsų papasakoti – ar jums yra tekę atsidurti situacijoje, kai panašiu būdu buvo sugadintas jūsų automobilis? Galbūt esate patyrę kerštą iš artimo žmogaus? Pasidalinkite savo istorija el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kerštas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)