Moters komentaras vyrams taip pat pavadintas atsaku, tad DELFI Pilietis dalijasi juo ir kviečia išsakyti savo nuomonę el.p. pilieciai@delfi.lt – kaip manote jūs, kas labiausiai trukdo šiuolaikiniams vyrams ir moterims sukurti santykius? Kaip ir kur patartumėte ieškoti meilės? Kokius neigiamus šiuolaikinių vyrų ir moterų bruožus pastebite?

Skaitytojos atsakas vyrams – žemiau.

Žinot, čia galima ginčytis be galo ir visi bus teisūs, ir ne. Aš radau savo antrą pusę būdama jau 39-erių metų. Daug kas sakys – išranki, bet aš taip nemanau. Nuo nieko nenuviliojau.

Jis paskutinius 10 metų buvo vienišas (nepaisant kelių trumpalaikių draugysčių). Niekad neieškojau nei turčiaus, nei gražuolio, nei „šlipsuoto“ kostiumuoto biuro darbuotojo. Norėjau sutikti paprastą gerą žmogų, kuris nebūtų valkatėlė, būtų sveikas, normalus vyras, turintis darbą, iš kurio gali gyventi pats ir reikalui esant kaip priklauso vyrui sugebėtų išlaikyti šeimą.

Daugiausia buvo tokie, kurie įsivaizdavo verti princesių, nors patiems iki princų – labai toli. Elementarios kultūros nebuvimas buvo pagrindinė priežastis, dėl kurio vis nepavykdavo bendrauti.

Jei tėvai neišmoko sūnaus, kaip bendrauti su moterimi ir jis užaugęs matys, kaip ir tėvas moterį laiko mėsos gabalu, tai niekas nepadės tokiam vyrui susirasti normalios moters. Jis tiesiog tokių nemato. Jam visos yra barakudos, išnaudotojos.