Nežinau, ponai, kur tokias kainas radote, bet tikrai nereikia tiek pinigų išleisti. Jūs žiūrėjote į kainas, galiojančias per patį piką, kai jau niekur neįmanoma apsistoti.

Butą, ir trijų kambarių, galima su visais įmanomais patogumais gauti pigiau (su skalbimo mašina, džiovinimo mašina, indaplove ir t.t.) (kaip skaitytojas vėliau patikslino, ne piko metu kaina siekia 80 eurų).

Kalbant apie užsienį, nuskristi ar nuvažiuoti ten tikrai nebus pigiau nei į Neringą, o maistui, valgydami restoranuose, išleisite dar daugiau (skaitytojo teigimu, pavyzdžiui, dienos pietūs – sriuba ir patiekalas – viename Neringos restorane – 4,5 euro žmogui). Pramogos – taip pat ne už dyką. O gyvensite viešbutuke, kuriame patogumai – minimalūs... Taip kad nėra čia ko perdėti.

Važiuokit į Neringą ne piko metu, nesirinkite brangiausių restoranų ir tikrai galima sutaupyti 25 proc. pinigėlių, kuriuos čia priskaičiavote!

Geros dienos ir atostogų!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Kviečiame išreikšti savo nuomonę! Kiek Jums kainuoja atostogos Lietuvoje ir užsienyje, ar jus tenkina poilsio sąlygos, kaip manote, kas per brangu, o už ką sutiktumėte mokėti ir daugiau? O gal net esate įamžinę jus papiktinusias ar labai patikusias poilsio sąlygas? Pasidalykite! Rašykite el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Atostogos“ ir pasidalinkite!