„Savaitgalį su draugais nuvažiavome į Trakus. Prie didžiųjų kibininių nebuvo laisvos vietos automobiliui pastatyti, todėl sustojome prie nedidelės kibininės. Pamatėme, kad lauko kavinė atidaryta, kibinų turi, tad ir prisėdome.

Vieta atrodė paprasta, todėl net neįtarėme, kad ten bus tokios išpūstos kainos. Užsisakėme tris sultinius, šaltibarščių, keturis kibinus ir dvi stiklines giros. Sumokėjome beveik 40 eurų, kas yra beveik 140 litų. Už ką?“, – klausia vilnietė.

Ji prisipažįsta, kad užsakinėdami maistą jie su draugais neatkreipė dėmesio į kainas, tiesiog paklausė padavėjos, kokių turi kibinų ir sultinių.

„Blogiausia, kad maistas net nebuvo skanus. Jei jau imate 17 litų už kibiną, tai bent padarykite jį valgomą.

Kai įdėjau sąskaitą į feisbuką, žmonės pradėjo komentuoti ir dalintis šia nuotrauka. Kai kurie rašė, kad lankėsi toje vietoje, bet pamatę kainas išėjo.

Vienas draugas taip pat papasakojo, kad kartą nepažiūrėjęs į kainas užsisakė blynelių su sūriu ir tik paskui pamatė, kad jie kainavo beveik 8,50 euro, tai yra beveik 30 litų. Tai tikrai yra per daug. Galbūt ši vieta skirta turtingiems užsieniečiams, bet tiesiog noriu perspėti tokius, kaip mes, kad neverta tiek mokėti. Kainos visiškai neatitinka kokybės“, – sakė Aurelija.

DELFI paskambinus į kibininę „Kibinų šalis“ administratore Kristina prisistačiusi moteris patvirtino, kad kainos yra didelės.

„Savininkas nustatė kainas, o mes pagal jas ir dirbame. Šiuo metu jis išvykęs į užsienį, tad su juo susisiekti neįmanoma.

Iš pradžių žmonės skundėsi, kad kainos didelės, bet tokių vis mažiau ir mažiau, matyt, jau priprato.

Klientai patys renkasi, kur jiems patinka. Ateina, pamato kainas ir jei jiems nepatinka, eina kitur. Mes nieko neverčiame pas mus valgyti“, – sakė kibininės atstovė Kristina.
Sąskaita už pietus kibininėje

Norite pasidalyti savo įamžintų pietų nuotrauka, kurių kaina nustebino ar pradžiugino? Siųskite ją el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pietūs“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1634)