DELFI parašiusio skaitytojo teigimu, lėktuvas turėjo išskristi 5.45 val., tačiau to nepadarė, nes yra remontuojamas. Jis piktinosi, kad atostogų pradžia – sugadinta.

Vilniaus oro uosto tinklalapyje iš tiesų nurodoma, kad lėktuvas turėjo pakilti 5.45 val., tačiau apie tai, kad lėktuvas išvyko, nepranešama – nurodoma, kad informacija bus pateikta vėliau. Oro uosto darbuotojai taip pat patvirtino, kad lėktuvas neišvyko.

„Small Planet Airlines“ atstovas Simonas Bartkus, su kuriuo susisiekė DELFI, paaiškino, kad orlaivis nepakilo dėl pastebėto gedimo – keleiviai iš lėktuvo buvo išlaipinti, tikėtasi, kad skrydis į Antaliją įvyks 10.30 val. Vilniaus oro uosto svetainėje nurodyta, kad lėktuvas išskrido 11.03 val.

DELFI primena, kad balandžio mėnesį „Small Planet Airlines“ skrydžiai jau buvo atidėti kelis kartus – trečiąjį mėnesio savaitgalį, ir šeštadienį, ir sekmadienį iš Vilniaus 5.45 val. turėjusiems išskristi keleiviams taip pat teko palūkėti, kol lėktuvas pakils skrydžiui į Turkiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)