Vakar kine žiūrėjau filmą „Gautas iškvietimas“. Salė buvo beveik pilna. Viso filmo metu šalia sėdėjęs vaikinas garsiai ir daug juokėsi. Pradžioje nieko blogo nepagalvojau, nes filmas tikrai smagus, juokėsi ir kiti žmonės salėje.

Kai baigėsi filmas, užsidegė šviesos ir žmonės pradėjo skirstytis, pamačiau kėdę, kurioje sėdėjo tas vaikinas. Ji buvo apšlapinta!

Suprantu, kad filme juokinga, tačiau tai yra virš visko! Nesu mačiusi nieko panašaus. Šokiruota buvau ne tik aš, bet ir kiti kino teatro lankytojai.

Noriu paklausti „Forum Cinemas“ vadovybės, ar ant tokių kėdžių mes paskui sėdime? Kaip galiu būti tikra, kad mano kėdė nebuvo sutepta, atsiprašant šlapimu? Kur žiūri administracija? Tai kokios kėdės tada būna po „Fifty Shades of grey“?

Bendrovės „Forum Cinemas“ Personalo vadovas Audrius Čebanauskas tikina, kad salė valoma po kiekvieno kino seanso.

„Nutikus bet kokiam nešvaros incidentui, „Forum Cinemas“ aptarnaujanti valymo įmonė reaguoja tuoj pat. Supurvintos ar neatsargiai limonadu aplaistytos kėdės plaunamos, valomos, dezinfekuojamos, bet, turime nuliūdinti nuotraukų autorę – žiūrovas, linksmai žiūrėdamas filmą, išpylė limonadą.

Apgailestaujame, kad kasose negalime patikrinti kiekvieno žiūrovo galimo neigiamo sveikatos sutrikimo poveikio aplinkai ar netinkamos kultūros būklės, kad išsklaidytume visus įtarimus avansu, bet galime pakviesti skundo autorę kartu apžiūrėti kėdę – įsitikinsite, kad ji švari“, – sakė A. Čebanauskas.