Ne apie maistą šį kartą... Jis mūsų nenuvylė, užtat šokiravo kruvinos bokso varžybos, kurias pietaudami buvome priversti stebėti didžiuliuose TV ekranuose, kabančiuose taip, kad vaizdas juose būtų matomas sėdint prie kiekvieno stalo.

Nesame nusiteikę prieš šią sporto šaką, kam patinka, tie tegul mėgaujasi, serga ir išgyvena kitas teigiamas emocijas, bet, manome, kad esame teisūs manydami, jog tokių vaizdų neturėtų būti vietoje, kurioje pilna vaikų, nes čia yra jiems specialiai įrengtas žaidimų kambarys. Ir
šį kartą mūsų vaikų jis nedomino, nes jie buvo įsistebeiliję į tuos nelemtus TV ekranus, kuriuose, tiesiogine ta žodžio prasme, nuo bokso pirštinių smūgių taškėsi kraujas.

Mūsų vaikams tai buvo kažkas naujo, nes to dar nebuvo matę. Tikrai sudėtinga su jais buvo susitarti, kad nors trumpam nueitų pažaisti į jų taip mėgiamą žaidimų kambarį.

Pirmoji mintis atėjusi į galvą buvo ta, kad padavėjos turbūt tiesiog nepastebi tų TV ekranų ir juose rodomų vaizdų dėl klientų gausos. Tačiau dar kartą buvome šokiruoti paprašę nors laikinai perjungti populiarų TV sporto kanalą ir gavę neigiamą atsakymą...

Sakysite, kodėl neapsisukome ir neišėjome? Būtume tikrai taip padarę, bet jau buvome užsisakę maisto ir vaikai nekantriai laukė savo išsirinktų patiekalų.

Papietavome vis prašydami savo berniukų nežvilgčioti į TV, bet likome nusivylę ir nuo šiol neberekomenduojame šios maitinimo įstaigos šeimoms su vaikais, manome, kad tikrai pelnytai. Be jokios pagiežos, įžeistos savimeilės ir kitų galėjusių sukilti neigiamų emocijų, o tiesiog būdami įsitikinę, kad daužomi kruvini, kad ir sportininkų, veidai – absoliučiai netinkamas fonas aplinkoje, kurioje yra vaikai, netgi ir toje aplinkoje, kurioje mėgaujasi maistu suaugusieji.

Buvo labai neskanu...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti savo patirtimi ar nuomone, paprieštarauti? Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: