Pastangų į santuokos židinio kurstymą patingėjo įdėti abu. Kai apsidairė, tik tada pamatė, kokie jie svetimi, atitolę ir vienas kitam abejingi. Čia ir buvo ta lemtinga klaida, dėl kurios iširo idealia aplinkinių vadinta šeima. Piktasis personažas šioje istorijoje yra Ji.

Jis, nors ir abejingas viskam, bet nepasuko klystkeliais. Ji susigundė iš pirmo žvilgsnio įsipareigojimų nereikalaujančia aistra, paragavo jos. Tas pirmasis paskanavimas ir buvo lemtingas. Po to kelio atgal ji nebematė.

Ji norėjo ta aistra ir kūniškais malonumais pamaloninti save kuo dažniau, kol tai tapo nebevaldoma. Ji tapo priklausoma... Sveikas protas kartais sugrįždavo, tuomet ji bandė savo valdyti, tvardyti ir atsisakyti to dėl šeimos... Čia jau galite ją nuteisti.

Ji paliko vyrą ir su dukra ant rankų išėjo pas tą, kuris sukėlė jos aistrą. Kartais ji gailisi, bet tai būna retai. Daug dažniau ji mėgaujasi savanaudiška aistra, dėmesiu, rūpesčiu, ir dabar jau galiu drąsiai tai pasakyti, meile. Tokia meile, kurios tokiame amžiuje, regis, jau nebebūna.

Ir ji vadovaujasi tik viena taisykle – kuo mažiau apie jos asmeninį gyvenimą žinos kiti, tuo jis bus sėkmingesnis ir laimingesnis. Viską ji pasilieka tik sau... Savanaudė meilužė.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!