Išsirinkome tortą su gyvomis gėlėmis ir pagal tai puošėme salę, žodžiu, viskas turėjo būti puiku. Nuvykome pasiimti torto 2015 m. gruodžio 18 d. ir, kaip manote, ką pamatėme? „Baisuoklį“, už kurį sumokėta 120 eurų.

Nebebuvo, ką daryti, teko imti tortą. Paprašius nuolaidos, pardavėja net nesileido į kalbas. Po vestuvių susisiekiau su administracija, nusiunčiau nuotraukas, o jie pripažino, kad tortas tikrai ne toks, kokio norėjome, bet neva jie patys ne pirmą kartą su ta pardavėja nesutaria.

Siaubas, esu pikta, pinigų ar bent jų dalies, be abejo, niekas net neketina grąžinti, tad gaminiais bei darbuotojais negalima pasitikėti. Gaila pinigų, laiko ir savo nervų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI skaitytojai tikriausiai dar pamena įspūdingus tortus, kuriais smaližiai skundėsi rugsėjį – ne vienas tada pasidalino kepinių, kurie savo išvaizda visiškai neatitiko konditerių pažadų, nuotraukomis. Nesiseka ne tik lietuvaičiams – DELFI.lv rašo, kad išskirtinį torto papuošimą pasigyrė gavusi ir latvių dainininkė Dženija Maija.

Savo dukros Saros gimtadieniui ji užsakė tortą su Elsos iš filmuko „Ledo šalis“ figūrėle, ir ši ją itin nustebino.

„Ačiū „Martina Konditerei“ kepyklai, kuri padarė tokią „precizišką“ Elsos kopija, kad net vaikas jos bijo“, – savo feisbuko paskyroje rašė dainininkė.

Žemiau galite pamatyti anksčiau DELFI skaitytojų siųstų tortų nuotraukų galeriją:

Nespėjote rugsėjo mėnesį pasidalyti jus nustebinusiomis tortų ar kitų kepinių, patiekalų, gautų kavinėse, nuotraukomis? Galite jas siųsti naudodamiesi pilku mygtuku čia!