Vaikinas pradėjo projektą „Žvilgsnis į praeitį“, kuriam skirtose nuotraukose nufotografavo vienas populiariausių sostinės vietų, rankoje laikydamas liudijimą, kaip jos atrodė anksčiau.

Nuotraukos, kurios puikiai įrodo, kad Vilniuje per pastaruosius 80 metų praktiškai niekas nepasikeitė, na, nebent tankai nevažinėja, tačiau tuo Vilnius ir yra unikalus miestas, juk nedaugeliui miestų pavyko išsaugoti senąją architektūra“, – DELFI rašė Gabrielius, savo nuotraukas išplatinęs ir feisbuke.

Jo nuotraukose užfiksuotos tokios vilniečiams žinomos vietos kaip Gedimino pr., Katedros aikštė, Vilniaus geležinkelio stotis.

Įdomu tai, kad nors senosios nuotraukos itin lengvai įkomponuojamos į šiuolaikinį, architektūra galbūt ne taip ir pasikeitusį Vilnius, jose užfiksuoti vaizdai stebina, pavyzdžiui, matyti, kaip Pilies g., Katedros a. rieda tankas, traukinių stotyje kabo nacių vėliava.

Norite pasidalinti įspūdingomis senomis ar naujomis jūsų fotografuotomis Vilniaus nuotraukomis? Siųskite jas el.paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)