Žmonių tūkstančiai, bet visi puikios nuotaikos, linksmi, šnekama lietuviškai, latviškai, rusiškai, angliškai ir net žemaitiškai – tikras tautų katilas. Geras objektas, gražūs įspūdžiai, nuostabiai praleistas laikas. Tiesa, šalia tako dar „Gariūnai“ – paskubomis suręstos saldumynų ir suvenyrų palapinės, jokių staliukų ramiam kavos puodeliui.

Tai nebuvo ES projekto dalis? O kodėl? Sėdėtų dabar ramiai sau žmonės tvarkingoje aplinkoje ir dar labiau džiaugtųsi. Bet nieko, sutvarkyti juk galima ir dabar, ypač kai lankytojai plūsta tūkstančiais. Pajamos tiesiog banko sąskaitą sprogdina, imk ir tęsk investicijas, plėsk objektą. Pala, gi lajų tako lankymas... nemokamas. Tiesa, yra simbolinis 1 euras, bet tai – labdara.

Einu ir galvoju: ar mes visiški bėdžiai, kad net nesugebame elementariai ūkiškai galvoti? Yra nusikaltimas už tokių objektų lankymą imti 1 labdarinį eurą. Kai reikės tą taką ir jo prieigas remontuoti ir elementariai tvarkyti, jo valdytojai prašys pinigų iš savivaldybės arba net iš valstybės!

Išties, kaip leidžiama šitaip švaistyti pinigus šioje valstybėje? Tie dešimtys tūkstančių žmonių tikrai susimokės po 3-4 eurai už apsilankymą čia, nes čia įdomu. Tada bus iš ko ne tik susitvarkyti, bet ir plėsti šį ir kitus panašius fantastiškus objektus. Negi būtina visus regioninius parkus privatizuoti, kad tūlas valdininkas pradėtų bent kiek galvoti?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!