Nepamirškime paminėti, kad į šį Klaipėdoje vykstantį festivalį susirenka ir piliečiai, kurie be saiko vartoja alkoholį, ne tik suaugę, o ir jaunuoliai kuriems nėra 18 metų... Užteko pabuvoti Jūros šventėje, pamačiau tai visu gražumu...

Naktis, einame ramiai link autobuso stotelės su mintimi, kad ramiai ir saugiai grįšime namo, bet ne... Keliems „gezams“ vis tiek reikia prisikabinti ir pasiūlyti į „galvą“, žinoma, policija elgėsi lyg niekur nieko, gi „nemato“... Tebūnie, praėjom ir nekreipėme dėmesio, tolėliau paėję laukėme maršrutinio taksi...

Pasigirdo triukšmas, ilgai nelaukę keletas draugų nubėgo žiūrėti, kas vyksta, nubėgę į Senamiesčio turgų pamatė, kad paaugliai mušasi, daužosi taip, kad, atrodo, galėtų sužaloti ir daugiau (kitoje pusėje esantį žmogų).

Aš nesuprantu, koks tų žmonių gyvenimo kredo? Kiek teko bendrauti su žmonėmis, kurie buvo įvykio vietoje, jie sakė, kad muštynės kilo dėl to, kad vieni ėjo nusilengvinti, o kitiems tai neįtiko. Ačiū Dievui, viskas baigėsi gerai, atsirado žmonių, kurie iškvietė policija, o policija kaip niekada greitai prisistatė.

Kiekvienam piliečiui siūlyčiau pasisaugoti – nėra nieko švento, geras ar blogas būsi, vis tiek gali papulti į problemą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Policijos pareigūnų pateiktoje suvestinėje pranešama tik apie liepos 25 d. naktį Taikos pr. įvykusias muštynes – klaipėdiškis pranešė, kad 5 vaikinai jį sumušė ir atėmė laikrodį, žala – 210 eurų.