Esame trijų asmenų šeima, gegužės pabaigoje per kelionių agentūras ieškojau kelionės į šiltus kraštus ir pigiausias pasiūlymas, kurį gavau trims žmonėms, – už 1400 eurų. Tai – už gyvenimą trijų žvaigždučių viešbutyje Turkijoje bei pusryčiai ir vakarienė. Išvyktume birželio 1 d., būtų 7 nakvynės.

O dabar – Palanga... Taip, gavome kelialapį į Palangą, vaikas serga astma, bet nusprendėme vykti visi kartu. Apgyvendinimas – trims žmonėms, viskas įskaičiuota, mūsų – pietūs ir vakarienė. Tiesa, paprašėm renovuoto kambario, tai yra, su televizoriumi, nauja dušo kabina. Gražiai išdažytas kambarys su balkonu ir plazminiu televizoriumi mums kainavo 303 eurus 18-ai dienų.

Įskaičiuojant kelionę, pramogas su vaiku kasdien, tai, kad mes su žmona gal tris kartus koncerte buvom, bendra kaina siekė 640 eurų. Taigi, paskaičiuokit patys, ar verta – graži jūra ir šiltas oras už 800 eurų už 7 nakvynes, ar mes Palangoje, kur buvome 18 nakvynių? Bet, žinoma, kiekvienam savo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Klausiame Jūsų – kiek išleidžiate ilsėdamiesi Lietuvos pajūryje? Ar užsienyje atostogauti iš tiesų pigiau? Papasakokite, jei tokią tendenciją, kad mažiau kainuoja išvykti ilsėtis svetur, pastebėjote. Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vasara“. Savo mintimis taip pat galite spausdami čia.