Mano patirtis tokia. Vairuoju 2007 m. BMW X5. Kovo mėnesi, 7-15 d. buvau išvykęs į užsienį. Automobilį laikiau požeminėje aikštelėje Santariškėsė. Grįžęs priėjau prie automobilio ir iškart pastebėjau, kad atlenkti veidrodėliai. O aš visada juos užlenkiu, užgesinęs variklį.

Pasigirdo nukrentančio veidrodėlio garsas. Pasirodo, kairės pusės veidrodėlis buvo išluptas, laidas nukirptas ir paskui tiesiog pastatytas į vietą, bet neužfiksuotas. Kairėje pusėje veidrodėlis buvo nepaliestas.

Bet... Automobilis buvo purvinas, veidrodėliai – taip pat. Ir nepaliestas veidrodėlis toje vietoje, kur buvo išgraviruotas kėbulo numeris, buvo tarsi su pirštu pavalytas. Todėl spėju, kad išlupęs pirmą veidrodėlį vagis pamatė, kad jis graviruotas net dviejose vietose, todėl jį paliko ir dėl visa ko patikrino, ar ir kitos pusės veidrodėlis išgraviruotas.

Gali būti, kad graviravimas išgelbėjo veidrodėlius, nors mažai tuo tikėjau. Paliktą veidrodėlį tą pačią dieną sulitavau ir įsistačiau. Į draudikus net nesikreipiau.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo įžvalgomis, ar pastebėjote, kad nuo vandalų kenčia būtent tam tikros markės automobilius turintys vairuotojai? Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: