„Vilniaus mažasis teatras. Kodėl jį renkuosi? Nes žinau, kad čia gerai praleisiu vakarą. Čia lauks įdomus pasimatymas su žmonėmis, kurie išeis į sceną atiduoti save. Vakarai, kuriuos čia praleidau, spektakliai, kuriuos žiūrėjau nei karto manęs nenuvylė. Klestėk, Mažasis, dar daug metų. Su gimtadieniu.“ S. Jakavonienė

„Užbūrė kadaise šiame teatre matyti „Paskutiniai mėnesiai“ su Regimantu Adomaičiu. Šį spektaklį teko matyti gal tris kartus. Įvairiomis progomis pirkdavau į jį bilietus draugams ir tėvams, kad ir jie pajustų tą „stebuklą“. Stebuklą, kurį dovanoja genealus aktorius Regimantas Adomaitis. Aktorius, kuris tiesiog yra. Jis kalba. Atrodo, kad kalba kiekvienoms akims, kurios yra salėje. Tarytum nevaidina. Jam užtenka būti, kalbėti, dalintis. Ir tu patiki – kad viską, ką jis sako taip tikra , kad tikriau nebūna. Tai akistata su būsimu savimi.“ Grytė P.

„Revizorius“ – spektaklis, kuriame galima skaniai pasijuokti. Viskas, apie ką kalbama spektaklyje, taip iki skausmo pažįstama: pataikavimas, veidmainystės, pristaikėliškumas. Visi visuomenės sopuliai, pūliniai, žaizdos. Dar ilgai spektaklis buvo gyvas prisiminimuose. Tai - vienas mūsų mėgstamiausių.“ Ramute Urmanė.

„Sniegas scenoje. Įspūdingi sniego kamuoliai. Metaforos, kuriomis kalbama. Muzika, pagal kurią rutuliojasi veiksmas. Lermontovo tekstas. Tumino režisūra. Latėno muzika. Jacovskio scenografija. Visa tai galima apibendrinti vienu žodžiu – GENEALU.“Marija Matiosinaite -Pattisan

„Dostojevskis vaikams“ – tai buvo tikrai netikėtas atradimas mums su sūnumi (15 m). Pribloškė temos, pati forma, galimybė būti arti aktorių, tarytum įsilieti į veiksmo scenas, sužavėjo scenografija, galimybė tapti tarsi jos dalimi...“ Lina M.

„Vilniaus mažojo teatro salė, aplinka, parodos, renginiai (ne tik spektakliai, bet ir literatūriniai vakarai) – viskas ten kuriama su didele meile. Ačiū Jums, kurie tai darėte ir ilgiausių metų.

Maestro Rimai Tuminai – Jūsų teatre esti kažkokios paslapties. Kažkokio būties lengvumo ir šviesos. Norisi pas Jus sugrįžti. Nesinori išeiti. Ačiū už Jūsų spektaklius. Už žmones, kurie čia vaidina, kurie palaiko nuostabią teatro atmosferą. Neliko nepamatyto nei vieno Jūsų spektaklio. Kiekvienas naujas jūsų darbas labai laukiamas. Statykite daugiau. Tai – teatro aukso fondas. Pildykite jį scenos deimantais!“ Jurgita G.

„Atrakcionų parko dėde – Jūs mūsų „pats pačiausias, pats mylimiausias“ , dėl jūsų mes ateiname, kartu su jumis išgyvename dėl visko, kas nutinka Jūsų atrakcionų parke. Dėl visų keistuolių, kurie renkasi į Jūsų parką. Mes kartu su jumis ieškome vienatvės ir slepiamės po didžiuliu ramybės skėčiu. Kartu su jumis mėgaujamės tyla ir pabėgimu į save... Kartu su jumis leidžiamės į prisiminimus, kartu su jumis grįžtame į audringą ir nerimastingą gyvenimą. Čia – Jūsų vaidmuo. Niekas nesuvaidintų taip kaip jūs.“ Audrė Latvytė

„Madagaskaras“– nesenstantis, nemirtingas, fantastiškas. Matytas jau ne vieną kartą. Ir tikrai tų kartų dar bus. Nepralenkiamas.“ K.B.

„Daumantas Ciunis, Indrė Patkauskaitė, Agnė Šataitė – štai trys jauni aktoriai, dėl kurių verta ateiti į Mažajį teatrą. Bent jau aš einu dėl jų.“ Tėja Baltagalvytė