Aišku, labai nenorėjau per šventę važiuoti, nes įsivaizdavau kaip gydytojai ir personalas žiūrės į mane: nemiršta, o atvažiavo, lyg kažkas iš namų išvarė. Bet skausmas krūtinėje ir sutrikęs kvėpavimas nugalėjo mano nenorą važiuoti.

Kai užėjau į priimamąjį apie 1 val. nakties, laukimo salėje pasitiko tokia kvapų įvairovė, kad manęs vos nesupykino.

Laukiančiųjų žmonių vaizdas atrodė tikrai kaip iš siaubo filmo, ir dar tas alkoholio kvapas... Aš pagalvojau apie medikus: sunku įsivaizduoti, kokią kantrybę ir nervus reikia turėti, kad atliktum savo darbą.

Gana greitai mane užregistravo pas gydytoją-terapeutę, kuri labai maloniai ir tikrai greitai paskyrė padaryti man tyrimus, kad nustatytų negalavimo priežastį. Tyrimus padarė labai greitai, ir gydytoja pasiūlė man pasilikti ligoninėje, sulašinti vaistus. Aišku, aš sutikau, nes ir atvažiavau per šventinę naktį į ligoninę tam, kad man nuslopintų skausmą.

Kol gulėjau stebėjimo palatoje, teko matyti, kaip atveža ir kitus žmones. Tikrai buvau maloniai nustebinta, kad pas mus Vilniuje yra geros širdies gydytojų ir personalo. Mačiau, kaip mano terapeutė kaip tikra dukra bendravo su blogai girdinčia močiute, kaip gerai rūpinasi seselės ligoniais, kalba ir lietuviškai, ir rusiškai, ir lenkiškai, kad tik ligonis suprastų.

Aplink visi tiesiog dirbo kaip skruzdėlyne skruzdėlės. Gulėjau ir galvojau, kad tai galima turbūt tik filmuose pamatyti. Anksti ryte mane paleido namo. Norėjau tiesiog pasakyti ligoninės darbuotojams ačiū (...) ir likti gerais savo darbo žinovais. Ačiū jums.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo patirtimi su kitais, patarkite ar pasiguoskite – laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Liga“.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (370)