„Mūsų veikla nėra susijusi su Rusija ar Ukraina. Prekiaujame keltų bilietais ir tai į visai kitą pasaulio pusę. Iki šiandien nesame gavę jokių prašymų iš tolimųjų Rusijos kraštų priimti juos į draugus savo socialiniuose tinkluose, bet šiandien prasidėjo“, - teigiama skaitytojų laiške.

Kaip pasakojama, rusiški vardai įmonės profiliuose atsirado „Google Plus“, „Facebook“ ir „Twitter“ socialiniuose tinkluose.

„Kadangi esame sąmoningi piliečiai puikiai suprantame, kad už to gali slypėti ne tikri žmonės, o tam tikri provokatoriai, kurie taip bando įsiterpti į įmonių tinklus ir skleisti kuo daugiau propagandos per įvairiausius „like“ (liet. patinka) ir „share“ (liet. dalintis) mygtukus“, - rašoma laiške.

Į žiniasklaidą įmonės atstovai nusprendė kreiptis norėdami atkreipti dėmesį į tai, su kuo susidraugauja socialiniuose tinkluose.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (324)