Prieš šį pranešimą netyčia nugirdau, tiksliau, sąmoningai priėjau prie palydovų kambarėlio ir nugirdau, kad laukiama greitosios pagalbos. Kai tai nugirdau, atidariau duris ir paprašiau išlipti iš traukinio ir truputį pabūti lauke, kol traukinys vėl važiuos. Bet jie neleido, griežtai liepė grįžti į vietą.

Grįžau, o tada, po kurio laiko pasirodė ir policija.Vėl nuėjau iki palydovės, bandžiau šnipinėti, kas įvyko - gal žmogų suvažinėjo traukinys - bet ji nepasidavė mano klausimams, atsakė, kad čia mano versija del žmogaus suvažinėjimo ir sakė - „pamatysit žiniasklaidoj“. Tarsi, ji nėra įgaliotas asmuo atskleisti informacijos.

Vienu žodžiu, pasijutau labai keistai. Keista, ką jie ten slėpė ir kodėl nieko nesakė, nes tikrai tikrai ne dėl techninių kliūčių vėlavo traukinys.

Policijos duomenimis, kovo 3 d. apie 18 val. Trakų r., Lentvaryje, centrinėje geležinkelio pervažoje, greitasis traukinys Vilnius–Klaipėda, kurį valdė mašinistas D. Č. (gimęs 1986 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo ant bėgių stovėjusį nenustatytos tapatybės apie 35-45 metų amžiaus vyriškį.