- Taigi, visiems būtų įdomu sužinoti, kas jus paskatino dalyvauti „X faktoriuje“, ar ėjote pats, nes labai to norėjote?

- Dalyvauti „X faktoriuje“ buvau paskatintas savo vadovės Jūratės Miliauskaitės bei smarkiai prie mano dalyvavimo prisidėjo ir gerų draugių Ievos Ščerbinskaitės ir Ingridos Ruželytės dalyvavimas.

– Kas Jus palaikė bei buvo šalia, nugalint nerimą, jaudulį dėl šio projekto?

- Mane palaikė vadovė, šeima, geri draugai.

- Kaip jautėtės sužinojęs, jog įveikėte visas atrankas, kad patektumėte ten, kur dalyvaujate dabar?

- Įveikęs atrankas jaučiausi nuostabiai, iš pradžių net negalėjau patikėti, kad man pavyko tai padaryti. Patekęs į dvyliktuką supratau, kad dabar reikės labai daug dirbti ir kuo ilgiau išlikti ir naudotis šia nuostabia proga.

- Kaip jaučiatės būdamas ant scenos? Gal turėjote scenos baimę, kurią pavyko nugalėti?

- Būdamas ant scenos jaučiuosi nuostabiai, lyg ten būtų mano vieta. Scenos baimės lyg ir niekada neturėjau, bet visi koncertai bei konkursai, kuriuose esu dalyvavęs, neprilygsta kiekvieną sekmadienį vykstančioms tiesioginėms „X faktoriaus“ transliacijoms. Ten viskas kitaip, daug baisiau.

- Ar pasitikite savimi? Ar nemanote, kad jūsų konkurentai yra stipresni už jus?

- Pasitikiu savo vokaliniais sugebėjimais. Konkurentais jų nenorėčiau vadinti, nes mes esame per daug geri draugai, tad labiau jaučiu palaikymą, nei konkurenciją. Kiekvienas iš dalyvių turi savo pliusų ir minusų, bet tam čia mes ir atėjome, kad savo minusus paverstume pliusais ir patobulėtume.

- Ar nesigailite, jog esate šio projekto dalyvis? Ar norėtumėte atsukti laiką atgal ir kažką pakeisti?

- Nieku gyvu nesigailiu, kad dalyvauju šiame projekte. Juk susipažinau su tiek daug nuostabių žmonių ir patyriau tiek daug teigiamų emocijų.

- Ar susimąstėte, ką darytumėte jei laimėtumėte? Pasidalinkite savo mintimis bei idėjomis.

- Jeigu laimėčiau, tai manau, kad investuočiau pinigus į savo muzikinę veiklą, norėčiau pradėti įrašinėti savo kūrybos dainas, taip pat manau, kad simboliškai kažką padovanočiau Ievai bei Žygimantui, nes jie šiame projekte man tiek daug padėjo ir taip mane palaikė, kad norėčiau kažkaip jiems už tai atsidėkoti.

- Kaip manote, kuris iš „X faktoriaus“ dalyvių yra didžiausias Jūsų konkurentas? Kodėl?

- Stipriausia projekto dalyvė, mano nuomone, yra Ieva Ščerbinskaitė. Mes esam kaip brolis ir sesuo, pažįstami daugiau nei vienuolika metų, tad išvengsiu žodžio „konkurentė“. Jos nuostabus balsas, sceninė išvaizda bei dainų perteikimas. Manau, kad ji drąsiai gali pretenduoti į nugalėtojos titulą.

- Ar esate anksčiau dalyvavęs panašiuose projektuose, renginiuose? Kaip sekėsi? Buvote laimėjęs?

- Esu daug koncertavęs bei konkursuose dalyvavęs su kolektyvu „Linksmasis DO“, taip pat - kaip ir solistas. Buvo ir televizinių konkursų, tokių kaip „Dainų dainelė“, „Talentų ringas“ ir kiti. Visada kovojome dėl aukščiausių vietų, su kolektyvu beveik visuose konkursuose tapome prizininkais. Kaip solistas, taip pat esu tapęs prizininku keliuose konkursuose, bet dar neteko dalyvauti tokio stambaus masto projekte kaip „X faktorius“.

- Ar planuojate sieti savo ateitį su muzika, dainavimu?

- Tiesą pasakius, aš neįsivaizduoju, ką aš galėčiau veikti be muzikos, nes ji yra visas mano gyvenimas.

- Ar jūsų šeimoje taip pat yra muzikuojančių asmenų? Ar vis dėlto jūs esate vienintelis toks?

- Turiu dainuojančią pusseserę, kuri šiuo metu studijuoja klasikinį dainavimą Liuksemburge.

- Papasakokite, kaip jum sekasi mokslai? Ką veikiate be jų, t.y.laisvalaikiu, kokie jūsų pomėgiai?

- Mokslai projekto metu truputį nukentėjo, bet stengiuosi kiek galėdamas suderinti viską. Laisvalaikio dabar taip pat stinga, bet pomėgių turiu. Be muzikavimo ir dainų kūrimo, mėgstu žiūrėti įvairius serialus, ypač „Game Of Thrones“, „South park“. Taip pat esu labai didelis biatlono aistruolis, nepraleidžiu nei vienų varžybų, visas pasižiūriu, tačiau prisipažinsiu, šį sezoną dar nepavyko nė karto pamatyti.

- O kaip jūsų meilės reikalai? Ar turite antrąją pusę?

- Antrosios pusės šiuo metu neturiu, bet taip pat į meilės reikalus ir nebrendu.Turiu daug fantastiškų draugų, su kuriais nuostabiai praleidžiu laiką, tad niekuomet nesijaučiu vienišas. Dabar turiu tikslą įsitvirtinti muzikos pasaulyje, tad mano meilė muzikai šiuo metu yra kur kas didesnė.

- Pagalvojate apie ateitį, tiesa? Kokius planus norite įgyvendinti ateityje? Tęsite savo dabartinę karjerą ar jau turite kitų svajonių?

- Aš manau, kad net per dažnai galvoju apie ateitį, mano pirminis planas ir pati didžiausia svajonė yra atlikti savo kūrybos dainas prieš didelę minią žmonių. Aš noriu visą gyvenimą būti apsuptas muzikos, ir jokia kita karjera man nėra tokia patraukli kaip ši. Esu įsitikinęs, kad mano noras muzikuoti niekada neišblės.

Dėkoju už pokalbį.