Kiekvienas iš mūsų turime savas tradicijas, kaip išlydėti senuosius ir pasitikti ateinančius Naujuosius metus, tačiau toks šventinis paslidinėjimas vandeniu, pasipuošus Kalėdų senio kostiumu - tikrai išskirtinis būdas pažymėti metų sandūrą. Tokį neįprastą Naujųjų metų šventimo būdą renkasi tik ekstremalaus vandens sporto ir kitų aštrių pojūčių mėgėjai.

Vilniaus centre Nerimi vandens slidėmis prašliuožęs Kalėdų senis – ne vienintelis lietuvis, Naujuosius pasitinkantis ant vandens. Vilnele bei Nerimi šiandien plaukia ir gausus šalto oro bei vandens nebijančių baidarininkų būrys. Masinis baidarių žygis vyksta ir Kaune Nemunu nuo hidroelektrinės iki Kauno senamiesčio.

Šiuo daugeliui tautiečių neįprastu būdu Vilniaus ir Kauno baidarininkai, o gal ir vandens slidininkas Kalėdų senis, ne tik palydi senuosius metus bei atšvenčia Naujųjų metų sutiktuves, bet ir stengiasi palaikyti formą prieš artėjančias baidarininkų varžybas Dūkštos slalomralį, Vokės slalomralį, Neries dvimiesčio maratoną bei kitus sportiškus pasiplaukiojimus ar tiesiog turistinius žygius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)