Rekonstruotoje buvusioje Oginskių dvaro karietinėje atidarytas naujas Rietavo kultūros, turizmo ir verslo informacijos centras. Perkirpus juostą ir pašventinus pastatą, svečiai sugužėjo apžiūrėti naujų patalpų.

Mero Antano Černeckio šventinis pranešimas visus supažindino su nuveiktais darbais, buvo paskelbtas oficialus šventės atidarymas. Po Rietavo 760 metų sukakties paskelbimo buvo suteikti Rietavo miesto garbės piliečio vardai. Jais buvo apdovanoti profesorius, habilituotas daktaras Leonas Vaidotas Ašmantas, uždarosios akcinės bendrovės „Gazimpeksas“ direktorius Jonas Šarkauskas ir poetas, dainų žodžių autorius Stasys Žlibinas.

Sekančią dieną šventę tęsė žirgų konkūras, kuriame dalyvavo raiteliai netik iš Rietavo žirgyno ar svečiai iš kitų rajonų, bet ir svečiai iš užsienio.

Visą miestą sujudino didžiulė eisena nuo Rietavo Oginskių kultūros istorijos muziejaus pro centrinę aikštę į Rietavo parką. Joje dalyvavo garbingi svečiai, įvairių įmonių, įstaigų darbuotojai, mokyklų moksleiviai, Žemaitijos kolegijos atstovai, mažieji miesto gyventojai, draugijos, seniūnijos, baikeriai.

Visiems eisenos dalyviams grojo penki dūdų orkestrai: Rietavo Mykolo Kleopo Oginskio meno mokyklos, Platelių orkestras, Mažeikių Vytauto Klovos meno mokyklos Sedos skyriaus, Telšių muzikos mokyklos ir Plungės Mykolo Oginskio meno mokyklos orkestrai. Pasipuošę išskirtinėmis spalvomis ir atributika visi žygiavo į parką, kur buvo pristatomi visuomenei ir svečiams.

Poeto Stasio Žlibino eilės, Vytauto Šiškausko, 16- HZ ir Kauno studentiškojo choro, grupės „Lemon Joy“ pasirodymai paliko gražius įspūdžius apie Rietave vykusią Mykolinių šventę. Na, o šventę užbaigė Šv. Mykolo atlaidai sekmadienį, kuriuose dalyvavo vyskupas augziliaras Genadijus Linas Vodopjanovas. Tris dienas vykusi šventė paliko gerą prisiminimą apie Rietavo 760 metų jubiliejų.