Festivalis vyks spalio 10-13 d. sostinėje, kino teatruose „Forum Cinemas Vingis“, „Skalvija“ ir „Pasaka“. Šiemet bus parodytos dvylika konkursinių filmų programų, kuriose bus parodyta po penkis-šešis filmus. Iš jų tarptautinis žiuri išrinks festivalio nugalėtojus. Šalia konkursinių programų bus rodomos ir trys specialiosios – prancūziškų komedijų, geriausių Bresto kino festivalio filmų ir režisierės Oksanos Burajos filmų programos.

Jei nori dalyvauti festivalyje ir su DELFI Piliečio skaitytojais pasidalinti tavo rašytomis filmų recenzijomis, pildyk žemiau esančią anketą, dalyvauk atrankoje ir mainais už informaciją gauk akreditaciją!

Vardas, Pavardė:
Kontaktai (el. pašto adresas, telefonas):
Įgūdžiai (ar esi rašęs reportažus iš renginių anksčiau, kokioje žiniasklaidos priemonėje?):
Įranga (kompiuteris, mobilusis internetas; ar galėsi atsiųsti straipsnį iš vietos?):
Kodėl BŪTENT TU turėtum tapti DELFI reporteriu šiame renginyje?

Užpildytas anketas su prierašu „Reporteris“ siųskite el. pašto adresu kamile.baubinaite@delfi.lt iki spalio 9 d., 18 val.!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją