- Kuo šiuo metu užsiimate?

- Esu mama bei grupės „Naujos Pupytės” atlikėja, tad veiklos užtenka, jau rugsėjis, tad tų darbų tikrai padaugėjo: įvairūs filmavimai, koncertai, naujų kostiumų siuvimas, naujų dainų įrašymas.

- Kas šiame gyvenime jums svarbiausia?

- Kiekvienam žmogui skirtingai - man svarbiausia šeima, veikla, kurią myliu, bei artimųjų sveikata.

- Ką manai apie šiuolaikinį jaunimą?

- Iš tikrųjų šiuolaikinis jaunimas yra labai skirtingas. Gąsdina jaunimas, kurį gali pamatyti gatvėse, tai labai blogas pavyzdys dar beaugantiems vaikams. Mano nuomone, vaikas turi būti kažkuo užimtas, lankyti kažkokius jam patinkančius būrelius, nes esu įsitikinusi, jog kuo daugiau vaikas užimtas, tuo mažiau į galvytę jam lenda blogos mintys bei sukasi geresni draugai, nes labai daug kas priklauso nuo tave supančių draugų.

- Kaip įsivaizduoji tobuliausias atostogas?

- Kur nors ten, kur aišku labai šilta, ir yra labai nedaug žmonių, toli nuo civilizacijos. Norėčiau aplankyti egzotiškas šalis, tokias kaip Jamaika, Seišelių salas, Bora Bora salą.

- Kaip mėgsti leisti laisvalaikį?

- Kadangi su grupe tikrai daug koncertuojame savaitgaliais, laisvų savaitgalių kaip ir nelabai yra, nebent lieka sekmadienis. O jei išeina taip, jog turiu laisvą savaitgalį, jį praleidžiu labai įvairiai: jei norisi ramybės, važiuojam į sodybą, jei norim linksmybių, lekiam į naktinį Vilnių arba pajūrį.

Su dukryte dažnai lankomės kinuose, boulinge, Trakuose ir t.t... O dažniausiai viskas išeina labai neplanuotai, kaip aš sakau – ekspromtu. Nors esu žmogus, kuris linkęs viską suplanuoti, kartais taip neišeina, bet užtat paskui viskas būna tobula.

- Grįžusius iš kelionės žmones neretai apninka depresija. Ar tavęs po ilgų išvykų ji nekankina, kai reikia sugrįžti į įprastas gyvenimo vėžes?

- Manau, daugelis sutiks, jog pas mus žmonės yra piktesni, pavydūs bei mažiau šypsosi. Negaliu pasakyti, jog apninka depresija, kadangi būnu išsiilgusi artimųjų šeimos narių, draugų, veiklos ir t.t., bet kartais tos netikros šypsenos bei perdėtas lipšnumas erzina. Aš to per daug nesureikšminu ir stengiuosi nekreipti dėmesio, kadangi kiekvienas iš mūsų turime skirtingas nuomones bei skirtingus charakterius ir gyvenimo nuostatas! Kaip aš sakau, visur yra gerai, kur nėra mūsų.

- Kokia didžiausia tavo silpnybė?

- Turiu daug silpnybių, manau, kaip ir kiekviena moteris tiesiog ramiai negaliu praeiti pro batų parduotuves arba pro gražių papuošalų parduotuves. Aš ne išimtis: kas gražu ir moteriška, tas ir yra mano silpnybė. Ir dar turiu vaikiškų drabužėlių silpnybę, kadangi auginu dukrytę. Neduok Dieve įeinu į parduotuvę, paskui net pati išsigąstu, kiek visko priperku.

- Kaip merginos sutaria grupėje? Ar nebūna pykčių?

- Sutariame puikiai , kadangi esame keturios ir visos skirtingos, tad visko būta ir visko būna!Reikia laiko, kol pripranti viena prie kitos, o jei ir iškyla kažkokie konfliktai, tai labai trumpam ir nėra tokie reikšmingi, jog nesugebėtumėm jų išspręsti ir susitarti. Esame visos suaugusios bei protingos moterys, tad ir sugebame viską išspręsti be didesnių problemų bei pykčių.

- Gardžiausia pasaulio virtuvė?

- Negalėčiau išskirti kažkokios vienos pasaulio virtuvės, kadangi mėgstu galima sakyti viską. Galbūt indiška virtuvė man nepadarė didelio įspūdžio.

- Kaip įsivaizduoji save po dešimties metų?

- Kaip save įsivaizduoju, tik aš pati žinau , o pasakoti ir išduoti viską, manau, būtų neprotinga.

- Kokia pramoga tau geriausia?

- Poilsis, o šiaip jei noriu atsipalaiduoti, labai gerai padeda masažas, pasiplaukiojimas baseine, pasivaikščiojimas gamtoje.

- Gražus vyras yra tas, kuris...

- Sugeba, jog moteris šalia jo jaustųsi graži, reikalinga, stipri, bei mylima.

- Tobuliausias tavo rytas...

- Kai pusryčiauji ir daliniesi dienos planais su artimiausiais savo žmonėmis, prieš pradedant darbus pasikrauni geros energijos!

- Ar turi kokį talismaną?

- Neturiu, manau, pats sau esi talismanas ir gali pasikliauti tik savimi, nemanau jog kokie nors akmenukai ar dar kažkas gali padėti, manau, tai daugiau žmogaus įsitikinimas, jog būtent tas talismanas padeda.

- Kas tau yra laimė, o kas - prabanga?

- Mano manymu, didelė prabanga yra būti laimingu! Nes laimė padeda įveikti visas kliūtis.

- Koks žmogus tau – autoritetas?

- Mano šeima! Iš jų daug ko išmokstu ir gaunu daug patarimų, kurie man tikrai labai praverčia!

- Negalėtum gyventi be...

- To, ką turiu šiandien, - be šeimos, meilės, veiklos, draugų!

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Vertinkite tai, ką turite, nors jau rudenėlis, nenustokite šypsotis, nes šypsena daro mus laimingesniais! Nepamirškime dovanoti meilės, gėrio savo artimiausiems žmonėms! O taip pat didžiausios sėkmės moksluose bei darbuose.