Sandra vis kartoja, kad neturi potraukio svetur gyventi ir nėra jokios kalbos apie emigracija, pati atlikėja rekomenduoja pažiūrėti, Oskaro Koršunovo režisuotą spektaklį „Išvarymas“, kuriame labai taikliai pateikiama emigrantų dalia svetur.

- Tobulas tavo rytas yra...?

- Tobulas rytas yra, kai nereikia anksti keltis. Kadangi esu tipiškas pelėdžiuko pavyzdys, tai reikalui esant, ankstus rytinis kėlimasis man yra tikras iššūkis.

- Labiausiai erzinanti jūsų savybė yra...?

- Kantrybės stoka.

- Asmenybės ,kuriomis žaviesi?

- Aktorės: Toma Vaškevičiūtė, Agnė Šataitė, Monika Vaičiulytė. Rašytojas Paulo Coelho, taip pat anglų dramaturgas, kompozitorius, režisierius, aktorius, dainininkas Noel Coward.

- Ar esate kuo nors nusivylusi?

- Be abejo, esu. Manau, tai yra patyręs beveik kiekvienas žmogus, tai pat kaip ir meilę, laimę, neapykantą, džiaugsmą. O kalbėti apie tai, kas buvo, nėra prasmės, nes reikia gyventi dabartimi.

- Kurią šalį laikote svajonių šalimi ir kodėl?

- Mano svajonių šalis yra Lietuva. Visada kartoju, jog nenorėčiau gyventi svetur, niekuomet neturėjau potraukio emigracijai. Neturiu nieko prieš emigrantus, tačiau tiems, kurie yra neišvykę ir galvoja apie tai, rekomenduoju pažiūrėti Oskaro Koršunovo režisuotą spektaklį „Išvarymas“, jame labai taikliai pateikiama emigrantų dalia svetur.

- Didžiausia išdaiga, kurią esate iškrėtusi.

- Mokykloje, prieš vokiečių kalbos pamoką į durų spyną prikišau degtukų, kad mokytoja negalėtų atrakinti klasės ir pamoka neįvyktų.

- Kuri vyriška profesija yra Jums seksualiausia?

- Vadovo ir futbolininko.

- Su kokiu vaikinu negalėtumėte draugauti?

- Negalėčiau draugauti su vaikinu, kuris turėtų kitą merginą.

- Keli žodžiai skaitytojams?

- Tikiuosi buvo įdomu skaityti šį straipsnį, iki susitiksime koncertuose.