Avarija įvyko Nemuno gatvės atkarpoje važiuojant nuo žiedo "Cido" arenos link. Automobilis "BMW" gatvėje apsisuko, peršoko per šaligatvį ir slydęs keletą metrų sustojo ant žolės tarp klevų. Incidento metu trečiosios serijos "BMW" buvo gerokai apgadintas. Labiausiai nukentėjo automobilio važiuoklė. Po eismo įvykio automobilį išvežė autovežis, nes sava eiga "BMW" jau nebepavažiavo. Avarijos metu automobilyje buvę du vaikinai sužeidimų išvengė.

Vairuotojas, paklaustas kaip įvyko avarija tvirtino, kad važiuojant Nemuno gatve jis nepastebėjo duobės, kuri buvo pilna vandens, ir į ją įvažiavo. Tuomet viskas įvyko akimirksniu. Buvo pažeista priekinė padanga, o automobilis ant šlapio asfalto tapo nevaldomas ir sustojo tik peršokęs per šaligatvį.

Avarijos vietoje netrukus pasirodė ir jauno vairuotojo tėvai. Vaikino mama sakė, kad sūnus vairuoja jau ketverius metus ir iki šiol jokių panašių incidentų neturėjo nei vairuodamas šeimos, nei nuosavą automobilį. Moteris sakė besidžiaugianti tuo, kad sūnus bei jo draugas ne tik nesusižeidė, bet apskritai nenukentėjo.

"BMW" vairuotojas buvo blaivus, abu vaikinai segėjo saugos diržus. Vairuotojas tvirtino, kad leistino greičio neviršijo, o koją pakišo duobė gatvėje ir šlapia kelio danga.