DELFI skaitytojas pasakojo, kad ketvirtadienį po darbo su draugais užsuko į Vilniuje esančią lauko kavinę.

„Visi buvome tvarkingai apsirengę, nebuvome išgėrę, tačiau apsauginiui neįtiko, kad atėjau su šiaurietiško ėjimo lazdomis. Su draugais norėjome prisėsti už toli nuo įėjimo esančio staliuko. Bet apsauginis neįleido, liepė lazdas palikti prie pat įėjimo. Juk ten daiktų niekas nesaugo. Blogiausia, kad niekas normaliai nepaaiškino, kodėl negalima atsinešti lazdų. Juk būčiau jas pasidėjęs prie kojų ir tai niekam netrukdytų“, – kavinės apsaugos darbuotojo elgesio nesuprato DELFI skaitytojas. „Teko išeiti, nenorėjau savo daiktų palikti ten, kur juos gali pavogti“, – pasakojo Andrius.

DELFI susisiekė su „Carré“ vasaros terasa. Telefonu atsiliepusi darbuotoja nesugebėjo paaiškinti, kodėl lankytojas susidūrė su tokia situacija. „Nežinau, aš tuo metu nedirbau. Nieko negaliu komentuoti. Lankytojai neįleidžiami, jei ateina apsirengę su sportine apranga“. Paaiškinus, kad lankytojas ir jo draugai buvo apsirengę tvarkingai, kavinės darbuotoja dar kartą teigė, nežinanti, kodėl taip nutiko. DELFI paprašius situaciją pakomentuoti galinčio asmens kontaktų, darbuotoja atsakė „neprivalanti duoti kažkieno kontaktų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)