Festivalyje galėsite pamatyti daugybę atlikėjų: jame koncertuos amerikietė Kelis ir bendratautis Toro Y Moi, Miss Kittin (FR), Modestep (UK), „MUM“ (IS), Tale Of Us (IT), Chinawoman (CA), FM Belfast (IS), The Petebox (UK), Supersci (SE), Big Beat Bronson (UK), Redinho (UK), „Trap Masters“(DE), C.A.R.T (DK), Justin Roberston (UK), Elvi/Dunian (LV), "Palac" (BY), Bob James – Bass in Ya Face (NL) ir daug kitų užsienio svečių.


Iš lietuvių atlikėjų pasirodys G&G Sindikatas, Golden Parazyth, Jurgis Didžiulis – A=A, Skamp, Manfredas, Fingalick, Martin Virgin, Proper Heat, The Sneekers, Dee & Kamy, Disco Mafia, Beissoul, Kick Punch Gang, Markas Palubenka ir daugelis kitų.

Nori tapti reporteriu ar fotografu ir pasidalinti straipsniais bei nuotraukomis iš šio festivalio? Pildyk žemiau esančią anketą, dalyvauk atrankoje ir gauk akreditaciją!

Vardas, Pavardė:

Kontaktai (el. pašto adresas, telefonas):

Įgūdžiai (ar esi rašęs reportažus iš renginių anksčiau, kokioje žiniasklaidos priemonėje?):

Įranga (kompiuteris, mobilusis internetas; ar galėsi atsiųsti straipsnį iš vietos?):

Kodėl BŪTENT TU turėtum tapti DELFI reporteriu šiame renginyje?

Užpildytas anketas su prierašu „Reporteris“ siųskite el. pašto adresu kamile.baubinaite@delfi.lt iki gegužės 30 d., 11 val., nes festivalis – jau čia pat! Nepraleisk progos pradėti vasaros su puikia muzika!

Dėkojame visiems dalyvavusiems - į festivalį keliauja Karolina Bobinaitė ir Saulius Kučinskas! Linkime jiems ir kitiems dalyviams smagaus festivalio!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)