Tiek senove dvelkiančių motociklų „Semos“ trasa jau nematė senokai, tad retro motociklų čempionato etapas į Panevėžį sutraukė ir nemažai žiūrovų. 

Apie tai, kad čia varžosi ne tik šių dienų, o ir retro technika išdavė ir gausūs melsvų dūmų kamuoliai. Su ypatinga nostalgija į pastaruosius motociklus žiūrėjo vyresnio amžiaus publika, kuriai dauguma šių motociklų modelių matyti, o kai kam ir gerai pažįstami. Tačiau šiandien ne apie sentimentus, o apie rezultatus. Beveik 90 dalyvių buvo padalinti į skirtingas klases pagal vairuojamos technikos tipą.

Solo klasėje pirmoji vieta atiteko svečiui iš Latvijos Igoriui Moisejevui. Antras finišavo Daumantas Budreika, o trečias Remigijus Bigenis.

Viena įdomesnių buvo Tautos klasė, kurioje dalyviai varžėsi praeityje populiariais IŽ, Voschod, Minsk, Jawa, CZ, ir Panonia motociklais. Čia greičiausias buvo dar vienas latvis Zintis Radzins. Vytautas Degutis ir Aleksejus Petrovas liko atitinkamai antroje ir trečioje vietoje.

350SP gretose greičiausias buvo Tomo Vanadzino ir Edgaro Balandino iš Latvijos ekipažas. Už jų rikiavosi Gedas Brazauskas ir Tomas Ausiejus bei trečios vietos prizininkai Paulius ir Saulius Miliškevičiai.

750SPR klasėje užtikrintai abiejuose važiavimuose pasirodė ir pirmą vietą užėmė Arnoldas Meškelis su Almantu Kuliešiumi. Antri liko Tomas ir Darius Mordasai. Trečią vietą iškovojo svečiai iš Lenkijos – Teodor Ziemowit ir Grzegorz Szumanski.

750SP įskaitoje pirmoji vieta atiteko Nerijui ir Arvydui Dovidoniams. Už jų rikiavosi Leonid Taranov ir Evgenij Yomcenko bei Paulius Tendzegolskis ir Arūnas Šukys.

OpenSP gretose greičiausi buvo Sandis Gutmanis ir Vasilijs Meluiks. Antrą rezultatą parodė Dainius Kazlauskas ir Marius Urbonas. Trečią vietą pelnė Irmantas Seputis ir Remigijus Namikis.

Open klasėje greičiausias namų trasoje buvo „Semos“ motoklubo atstovas Raimondas Machrovas, už savęs palikęs Artem Kuncevič ir Justą Drapanauską.

MX2 klasėje dalyvių buvo vos du, todėl be didesnės kovos pirmąją vietą čia pelnė Evaldas Šukys. Antra vieta liko Egor Garlubovič. 125cc klasėje dalyviai važiavo irgi dviese. Pirmas finišavo Ulandzimir Mitskevich, Vladislov Chuleckij tenkinosi antrąja vieta.

Pradedančiųjų klasėje nepralenkiamas buvo šiemet itin gerą formą demonstruojantis Darius Rynkevič. Benas Kestenis finišavo pozicija žemiau, o trečią laiką parodė Lukas Goštautas.

65cm klasėje vienintelis važiavo  ir automatiškai pergalę šventė Olekcei Novikov. Moterų gretose varžėsi dvi merginos. Čia Karolina Vasiliauskaitė įveikė Ievą Gustaitytę.

Keturračių klasėje QUAD užtikrintai nugalėjo Imantas Tamuliūnas. Renaldas Petrulionis finišavo antras, o Renatas Jegorovas – trečias.  Keturračiais važiuojančių pradedančiųjų gretose geriausią rezultatą parodė Domantas Vaznys. Pozicija žemiau liko Gintaras Morkevičius, o trečia vieta atiteko Kęstučiui Juodokui iš Biržų „Agaro“ klubo.