Merūnas Vitulskis: Vieną kartą per naujametinį koncertą užmiršau koncertinius batus, o su sportiniais batais ir kostiumu negalėjau koncertuoti. Laimė, kad žmona buvo su gražiais batais, be kulniukų, tai va, su jais ir „atkoncertavau“.

Simona Šermukšnytė („Pinup Girls“ narė): Vieną kartą, prieš pat lipant į sceną Viktorija pastebėjo, kad neturi savo koncertinių batelių, tad mums su Ieva teko lipti į sceną ir užimti žmones įdomiomis kalbomis, kol tuo metu Viktorija bėgo su koncertine suknele iki automobilio pasiimti aukštakulnių.

Oksana Pikul: Atsimenu tik nesenai įvykusį įvykį scenoje, kuomet koncertuojant su „Naujomis Pupytėmis“ pastebėjau, jog merginos keistai muistosi scenoje. Pasirodo, Skaistės batelio kulnas įsipynė į Vitos sijoną, kurį stipriau plėšusi Skaistė nuplėšė nuo kolegės. Joms bekikenant, pati Skaistė sulaužė kulniuką. Nepaisant to, su didele šypsena pabaigėme koncertinę programą...

Donalda Meiželytė: Po koncerto Jonavos stadione įsėdau į automobilį, užvedžiau variklį, o mašina - nei iš vietos. Ir pirmą pavarą jungiu, ir atbulinį bėgį, galvoju: „šakės, užklimpau šitoje pliurzoje“, mat pradėjo lyti ir žemė visa už scenos pažliugo. Kadangi buvo paskutinis turo per Lietuvą koncertas ir jau sėlino į širdį nuovargis, praktiškai pradėjau raudoti apsikabinusi vairą.

Čia iš tamsos (šviesos juk į žiūrovus, o už scenos - tamsi gūduma) prilekia keli organizatoriai, scenos darbininkų pora, dureles atidaro, kas nutiko, klausia? O aš vos ne pro ašaras, „mašina nevažiuoja“. Tik po to pastebėjau, kad tie rupūžės su kamera prisliuogė prie manęs. Sako, tai kaip tu ir pajudėsi, jei tai neįmanoma? Ir filmuoja mano automobilio ratus. Aš tik žiū, o gi visa „hondukė“ ant plytų! Ratai tik sukasi ore.

Pasirodo, kol aš dainavau scenoje, jie iškasė mašiną ir ant plytų ją pastatė. Tai buvo tikrai „žalio koncerto“ topas. Nors žinau atvejų, kai būgnininkui, berods grupės „Rondo“, nusuko kėdutės viršų ir žmogus visą kūrinį tupėdamas mušė būgnus, nes vietoj kėdės buvo likęs tik strypas. Esame per Ryčio Cicino pasirodymą nuo scenos laiptus nustūmę, kad „Rokados“ šokėjos gautų savo „žaliąją“ dozę.

Eglė Jakštytė: Praėjusią vasarą turėjau koncertinį turą po įvairius Lietuvos miestus, na, ir vieno koncerto metu buvo iškilusių problemų su visa elektros įranga, bet užkulisiuose visi kalbėjo, kad koncerto metu neturėtų nieko atsitikti.

Prasidėjus koncertui, į kurį susirinko daug žmonių, koncertuojant kitiems atlikėjams jokių nesklandumų nebuvo, tačiau man užlipus ant scenos, vidury dainos dingo elektra. Likau ant scenos be muzikos, be šviesos ir su išjungtu mikrofonu. Iš pradžių labai pasimečiau ir nežinojau, ką daryti: ar laukti, kol viskas vėl įsijungs, ar nulipti nuo scenos? Bet ilgai nedvejojusi pradėjau garsiai dainuoti ir visa minia dainavo kartu su manimi. Buvo nepakartojamas jausmas. Na, ir po kelių minučių viskas įsijungė ir aš linksmai baigiau koncertą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!