- Kokia šiuo metu veikla užsiemate? Kaip Jums sekasi jūsų muzikinė karjera, ar ketinate greitai veržtis į didžiają sceną?

- Darbo planų yra labai daug, kur ir esu nukreipusi visą savo energiją bei laiką, tam, kad visa tai įgyvendinčiau: kuriu du projektus, vienas iš jų yra su šokėju ir vaikinų grupės „Džentelmenai“ nariu Vytautu Mackoniu, treniruojamės, kuriame dainų-šokių programą, tuo pačiu dėlioju ir savo solinę koncertinę programą, su kuria galėčiau koncertuoti.

Šiuo metu intensyviai ruošiamės pasirodymams televiziniuose filmavimuose, tad užimtumo ir darbo tikrai netrūksta. Taip pat džiaugiuosi dar vienu, neseniai pradėtu bendradarbiavimu su asmenybe, puikiai žinoma pramogų pasaulyje, tačiau apie tai vėliau...Žodžiu, visa informacija apie mano veiklą: šokius, dainas, koncertus ir bendradarbiavimus galima rasti naujai sukurtame „Facebook“ profilyje „Ingrida Kazlauskaite „Show Time“

- Esate dažna fotosesijų dalyvė, tai naujas jūsų hobis?

- Fotosesijos - ne hobis, o darbo dalis, kaip kitaip pristatysi naujai sukurtą įvaizdį, jei ne fotosesijų pagalba? Tai yra vizualinis apipavidalinimas, kuris yra būtinas. Džiaugiuosi, kad sulaukiu ir fotomenininkų pasiūlymų bendradarbiauti, įgyvendinti naujas idėjas.

Man labai įdomu įkūnyti skirtingo stiliaus charakterius, eksperimentuoti, sukurti kažką kardinaliai skirtingo, nes vienodumas žmogų paverčia nuobodžiu. O aš mėgstu įvairovę ir eksperimentus! Mano vizitine kortelė ir bus įvairovė ir kardinaliai skirtingi įvaizdžiai.

- Gal pagalvojate apie fotomodelio karjerą (juk duomenys puikūs)?

- Dėkoju už komplimentą, tačiau tikrai apie tai negalvoju. Kaip ir prieš tai minėjau, man visiškai užtenka bendradarbiavimo su fotomenininkais, kuriant savo įvaizdžio fotosesijas, tai jau tam tikra prasme tampa darbu.

- Gal būsite trečia grupės „Šarka“ narė, nes, kaip žinoma, ją paliko Kristina Ivanova?

- Trečia projekto „Šarka“ nare nebūsiu, tai buvo laikinas bendradarbiavimas su merginomis ir, žinoma, labai smagus ir gražus laikas. Buvo labai malonu padirbėti kartu, tačiau as turiu savo kelią ir viziją savo asmeninei – solinei karjerai scenoje, merginos – lygiai taip pat – savo darbuose, tad visi einame savo keliu ir siekiame savo karjeros.

Kiekvienas žmogus turi teisę rinktis,kuriuo keliu eiti ir ko siekti, bet aišku viena – visi siekia asmeninio tobulėjimo. Natūralus procesas.

- Ar turite laiko sau, šeimai, draugams, kelionėms?

- Kuo daugiau veiklos ir darbo, tuo mažiau laiko sau, asmeniniam gyvenimui, o ką jau kalbėti apie keliones... Dievinu keliauti, deja, šiuo metu absoliučiai neturiu tam laiko, bet aš dar „atsigriebsiu“ !

- Ar laukiate vasaros, gal jau rengiate kokius nors planus?

- Žinoma, kaip ir kiekvienas lietuvis, pavargęs nuo šalčio, niūraus oro, aš taip pat išsilgau saulės, kaitros ir vasariškos nuotaikos....Tad be galo laukiu vasaros! O planai – koncertai su galutinai paruošta programa!

- Ar laikotės kokių dietų prieš karštąjį vasaros sezoną?

- Specialių dietų nesilaikau, tačiau maisto kiekį labai apriboju.

- Gal pagalvojate apie kompaktinio disko išleidimą?

- Nesuklysiu sakydama, kad kiekvienas atlikėjas ar dainininkas svajoja išleisti savo dainų albumą ir dėl to labai daug dirba bei investuoja laiko, jėgų...Aš – ne išimtis.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Kaip sakoma: būti nelaimingu paprasta ir pavyksta savaime, o būti laimingu reikia pasistengti ! Tad mūsų laimė – mūsų pačių rankose! Visiems didžiausios sėkmės ir svajonių išsipildymo!