Nuo ankstyvo ryto prasidėjusi dalyvių registracija subūrė dalyvius ne tik iš Kupiškio ar aplinkinių miestelių, bet ir tolimesnių vietovių. Startui registravosi ir pirmuosius, bandomuosius ratus trasoje suko vilniečiai, jonaviečiai, rokiškėnai ir kitų miestų sporto mėgėjai, entuziastai ar profesionalai.

Deja, kupiškėnams skinti pergales namų sienos nepadėjo. Tądien prie piliakalnio šampaną šovė biržiečiai. Motociklininkų gretose praktiškai visi apdovanojimai atiteko šio miesto atstovams. Gausiausioje, dviračių motociklų klasėje rungėsi net 29 dalyviai. Teisėjams, skaičiuojantiems rezultatus, buvo gana sudėtinga sekti lenktynininkus, mat toje pačioje klasėje varžėsi skirtingo galingumo motociklų vairuotojai, važiuojančių buvo daug, o lenktynininkų laiko nefiksavo specialūs prietaisai.

Po visų važiavimų teisėjai paskelbė verdiktą: visi trys greičiausi motociklininkai - Biržų krašto atstovai. Pirmas finišavo Domas Grundelė, antras - Petras Vainoras, trečioji vieta atiteko Aurimui Tuomui. Konkurencingą tempą ir stabilų važiavimą pademonstravo panevėžietis, motoklubo „Sema“ atstovas Ernestas Milaševičius.

Nors sportininkas nuolat greitėjo ir važiuodamas ne tokiu galingu motociklu, kaip lyderiai, prasibrovė iki ketvirtosios vietos, jam iš varžybų teko pasitraukti dėl techninių problemų. Dalyvis trasoje sulankstė motociklo prekinį ratlankį ir viltis kovoti dėl aukštesnės pozicijos jam teko palaidoti.

Keturračių motociklų klasėje vėl niekas neprilygo Biržų atstovams. Kęstutis Juodokas pademonstravo geriausią rezultatą. Audrius Vaitkevičius finišavo antras, trečiąją vietą iškovojo Narsutis Balčiūnas. Keturračių motociklų važiavimą vienu metu buvo nutraukęs incidentas. Posūkyje motociklo nesuvaldė ir kelis kartus vertėsi vienas iš dalyvių. Ir nors kiti lenktynininkai buvo sustabdyti tik po keleto ratų, vienas dalyvis spjovė į rezultatą ir suskubo padėti nelaimės ištiktam kolegai. Netrukus trasoje pasirodė ir budėjęs medikų automobilis, kuris susižeidusį sportininką išgabeno išsamesnei apžiūrai. Pirminiais duomenimis, keturračio vairuotojas galėjo patirti rankos lūžį.

Motociklų su priekabomis SP-350 klasėje nugalėtojais vėl tapo sportininkai iš Biržų. Gedo Brazausko ir Tomo Ausiejaus tandemas pelnė pirmą vietą. Biržiečiai motociklininkų gretose visų apdovanojimų nesusirinko tik Pauliaus ir Sauliaus Miliškevičių, bei Dariaus Sabockio ir Aldo Jančio duetų dėka. Kupiškėnai buvo antri, o svečiai iš Anykščių džiaugėsi iškovota trečiąja vieta.

Trasoje varžėsi ir automobiliai. Jų čia pasirodė 25. Pagal varančių ašių ir padangų tipą jie taip pat buvo skirstomi į klases. Visų varomųjų ratų klasėje nugalėjo Andrius Antanaitis. Vaikinas, vairuojantis „Subaru Impreza“ įvairiose varžybose dalyvauja nuolat ir gali pasigirti ne vienu aukštu pasiekimu. Antroje vietoje liko Audrius Stanys, o trečias - Mindaugas Draugelis.

Priekine ašimi varomų ir be dygliuotų padangų automobilių klasėje geriausiai pasirodė Gedas Krasauskas. Artūras Stanys pelnė antrą, o Nerijus Mišenis trečią vietą.

FWD su dygliais klasėje pirmą vietą iškovojo Donatas Stašiūnas, žinomas „Žvėries“ pravarde. Jis vairavo „Opel Corsa“. Mantas Keliačius iškovojo antrąją vietą. Arūnas Matulis išplėšė trečią. Beje, Donatas Stašiūnas namo parsivežė dvi taures, mat greičiausias buvo ir sportui ruoštų automobilių gretose.

Tarp automobilių, varomų galine ašimi, geriausiai pasirodė Almantas Januševičius. Už jo finišavo Andrius Jaučkonis , trečiasis – ASK „Ladasport“ atstovas, šį kartą „ZAZ 968M” vairavęs, Dalius Draugelis.

Lenktynių ant ledo metu veiklos netruko ir žiūrovams. Jie ne tik mėgavosi prekybininkų siūlomu maistu ar gėrimais, bet ir noriai apžiūrinėjo bei fotografavosi greta serviso zonoje išrikiuotų varžybų dalyvių automobilių ir motociklų.