Į Rokiškį susirinkę automobilių ir motociklų sporto gerbėjai turėjo išskirtinę galimybę pasivažinėti ne tik ledu, bet ir vandens pilnais trasos ruožais. Tiesa, vanduo čia susiformavo ne dėl šilumos, o dėl ledo trūkių. Nepaisant šių smulkmenų, ledo storis atitiko keliamus reikalavimus, tad dalyviai drąsiai stojo prie starto. Beje, tokie gamtos pokštai kur kas labiau patiko žiūrovams, nei dalyviams.

Balas taškantys automobiliai ir motociklai viliojo ir fotografus, panorusius užfiksuoti įdomesnių kadrų. Tačiau žiūrovus žavėję gražūs vaizdai balose nė kiek nepatiko patiems dalyviams. „Visi po serviso zoną lakstė kaip nuo grandinių nutrūkę, ieškojo ir vieni iš kitų skolinosi priemones apsaugoti automobilio elektrinei daliai ir varikliui nuo vandens“, - tvirtino vienas iš varžybų dalyvių.

Galiausiai pasitaškę balose dalyviai pravažiavo visus privalomuosius važiavimus, o teisėjai sėdo skaičiuoti galutinių rezultatų. Buvo apdovanoti nugalėtojai ir prizininkai aštuoniose klasėse.

Keturračiai, remiantis rezultatų protokolu, buvo išskirti į dvi kategorijas. Vienoje triumfavo Kęstutis vanagas, kitoje – Donatas Papkevičius.

Automobilių visais varomaisiais ratais klasėje AWD startavo net 12 dalyvių. Geriausiai sekėsi Egidijui Nevuliui su „Subaru Impreza“. Antroji vieta atiteko Aivarui Maciulevičiui su „Audi Coupe“. Trečias AWD gretose liko Darius Lapkauskas irgi su „Subaru Impreza“.

AWD Sport klasėje, kur buvo važiuojama dygliuotomis padangomis, nugalėjo Marius Dainys su „Audi 90 RS“. Jam už nugaros liko antros ir trečios vietos prizininkai, atitinkamai Povilas Mickevičius ir Giedrius Druteika. Abu nuo lyderio atsilikę vyrai vairavo „Subaru Impreza“ automobilius.

Priekine ašimi varomi automobiliai taip pat buvo padalinti į dvi kategorijas – FWD ir FWD 2. FWD pirmas finišavo Marius Žiukelis su „Rover 620”. FWD 2 nugalėjo „Honda Civic“ vairavęs Vitalijus Kolesnikovas.

FWD Sport dygliuotų padangų klasėje nugalėtoju tapo Remigijus Plančiūnas su „Honda Civic“. „Opel Corsa“ vairuojantis Donatas Stašiūnas liko antras. Trečia vieta atiteko Vytaurui Valikoniui su „Audi B4”.

RWD klasėje, kur varžėsi galine ašimi varomų automobilių vairuotojai, nugalėtoju tapo „Opel Senator“ vairavęs Ernestas Žalalis. Antros vietos apdovanojimas skirtas Andriui Jaučkoniui su „BMW 525”. Remigijus Vaitašius su „BMW 325” liko trečias. Beje, verta pažymėti, kad tokių varžybų ant ledo nepamiršta ir ralio trasomis skriejantys lenktynininkai. Štai Valerijus Murnikovas, vairavęs „BMW 325”, prieš porą savaičių finišavo Baltarusijos „Ežerų krašto“ ralyje, ir su šturmanu Linu Pilypavičiumi dviejų varomųjų ratų gretose pelnė trečią vietą, o bendroje įskaitoje liko devinti. Tiesa, Rokiškyje lenktynių RWD klasėje sportininkas nebaigė.

Tačiau klasėje RWD Sport ir važiuojant dygliuotomis padangomis, Valerijus Murnikovas buvo nepralenkiamas. Abu kartus finišavęs pirmoje vietoje jis užsitikrino klasės nugalėtojo statusą. Ant antrojo prizininkų pakylos laiptelio lipo Visvaldas Letkauskas su „BMW 316”. Trečioji vieta atiteko Tadui Pupeikiui su „BMW Compact“.