„Šis pasirodymas – tai socialinės akcijos „Būk geras visus metus“ dalis. Šią savaitę smagiais pasirodymais siekiame priminti žmonėms apie gerų darbų darymo svarbą. Tai ypač svarbu galvojant apie socialines iniciatyvas ir labdaringą veiklą, nes sunkiau gyvenantiems žmonėms pagalba yra reikalinga nuolat“, – sako akcijos organizatorė ir aukojimo portalo aukok.lt steigėja Inga Langaitė.

Pirmąją iš keturių suplanuotų akcijų aukok.lt įgyvendino kartu su socialinių akcijų organizatoriais mission.lt bei dešimtimis geros valios savanorių. Jie vilniečiams ne tik dovanojo nuotaikingą šokį, bet ir nedideles dovanėles – riestainius su prie jų pririštais gerumo patarimais.

„Tai yra miestas, kuriame mes gyvename, žmonės, kurie galbūt vieną dieną taps mūsų draugais. Tokiais sumanymais kaip šis siekiame praskraidinti rudeniškas nuotaikas ir paskatinti žmones teigiamiems pokyčiams – tapti draugiškesniais, jaustis vieningesniais, skleisti ir patirti gerumą“, – sako judėjimo mission.lt narė Justina Vaitiekūnaitė.

Kalėdų Senelių šokis – viena iš keturių aukojimo portalo aukok.lt ir socialinių akcijų organizatorių mission.lt iniciatyvų, kurios šią savaitę stebins vilniečius ir kvies prisidėti prie gerų darbų darymo.

Kitos šią savaitę numatomos socialinės akcijos:
Lapkričio 20d., antradienis, 12:00 mimų pasirodymas Vilniaus traukinių stotyje
Lapkričio 22d., ketvirtadienį, 11:00 Kalėdų Senelių pasirodymas Vilniaus Kalvarijų turguje
Lapkričio 23d., penktadienį, 17:00 Kalėdų Senelių pasirodymas įvairiose viešojo transporto priemonėse (susitikimas prie Vilniaus traukinių stoties)