Saulėtą gegužės penktosios popietę Šiauliuose, Zoknių motokroso trasoje, vėl buvo girdėti motociklų varikliai. Čia surengtos jau antrosios Šiaulių apskrities motokroso taurės varžybos. Antrasis etapas sutraukė gausų būrį žiūrovų ir dalyvių, ypač tų motociklininkų, kurie ruošiasi kovoti dėl šalies motokroso prizininkų vardų aukštesnio lygio čempionatuose.

Šiose varžybose prie starto stojo daugiau nei penkiasdešimt motociklininkų, kurie buvo susikirstyti į penkias skirtingas klases, pagal vairuojamos technikos tipą ir galingumą.

85cc klasėje antrąjį etapą laimėjo, ir šiuo metu turnyrinėje lentėje pirmąją vietą užima Argaudas Čepas. Nors pirmose varžybose užtikrintai nugalėjo Tomas Šileika, tačiau jam nedalyvavaus savaitgalio etape Zokniuse, bei nepelnius taškų, į pirmąją vietą užkopė Argaudas Čepas.

ATV klasėje šį kartą nepralenkiamas buvo Kęstutis Juozaitis. Pademonstravęs ne tik efektingą, bet ir efektyvų važiavimą, sportininkas pergalę iškovojo be didesnio vargo.

OPEN klasėje šiose varžybose dalyvavo ir Lietuvos motokroso talentas bei pažiba- Vytautas Bučas. Ir nors jis laimėjo šį etapą, bendroje įskaitoje vaikinui telieka tenkintis ketvirta vieta. Taip atsitiko todėl, nes Vytautas Bučas pirmame etape dalyvauti negalėjo ir taškų nepelnė. Bendroje įskaitoje šiuo metu OPEN klasėje pirmauja Laurynas Repečka.

Pradedančiųjų klasėje, šiame etape, kone identiškai varžybos klostėsi Karoliui Žalnieriūnui ir Mantui Kulneckiui. Šie sportininkai surinko vienodai taškų, tačiau šiuo metu bendra įskaita sako, kad pirmauja Karolis Žalnieriūnas. Mantas Kulneckis, nedalyvavęs pirmojo etapo varžybose, dėl nugalėtojo titulo turės gerokai paplušėti.

Veteranų klasėje ir vėl verda intrigos. Po antrojo etapo į priekį sunkiai, tačiau veržiasi, Gytis Adomaitis.

Kitos Šiaulių apskrities motokroso taurės varžybos čia pat įvyks birželio 9 dieną. Šiemet varžybų maratoną sudarys iš viso šeši etapai.