Dota mane pavadino dėl vieno kompiuterinio žaidimo. Tiesiog mano globėjas jį labai mėgo. Gal dėl to ir esu tokia aktyvi mergytė, nes gi kompiuteriniai žaidimai pilni veiksmo! Sako, kad esu mišrūnė. Kažkur girdėjau, kad mišrūnai būna patys geriausi šunys, nes iš įvairių veislių perima geriausias savybes. Mano globėjai įtaria, kad galiu turėti „mėlynojo“ foksterjero kraujo. Nes turiu ūsiukus ir barzdą. Mano globėja mėgsta sakyti, kad esu ūsuota ir barzdota moteris, todėl galiu dirbti cirke... O aš tikrai galėčiau! Moku visaip į save atkreipti dėmesį. O dėmesys man labai patinka ir man nuolat jo trūksta.

Niekada nesu gyvenusi su vaikais, bet man atrodo, kad puikiai tikčiau jiems į „kompaniją“. Nes labai mėgstu žaisti, dūkti, lakstyti, bėgioti, loti... Labai mėgstu būti šalia žmonių ir labai nemėgstu būti viena. Net miegoti viena nelabai mėgstu, nors mano globėjai ir pyksta, kai lipu į jų lovą. Bando mane nuo to atpratinti. Jau pradėjau miegoti šalia lovos ir nedrumsti jų ramybės.

Esu dar labai maža, gimiau šių metų sausio 5 d. Kaip supratote, esu ožiaragis. Štai portale 5braskes.lt skaičiau savo horoskopą ir ten buvo parašyta apie mane štai taip: OŽIARAGIAI – zodiako darbininkai, kurie niekada nepasiduoda. Jei turite šunį, tai jis, greičiausiai, bus kasėjas. Jiems patinka kasti duobes. Šis augintinis taip pat mėgsta rutiną. Pamėginkite eiti kita gatve, nei jis yra įpratęs, ir jis sustos tarsi įbestas ir atsisakys pajudėti iš vietos. Šie augintiniai jums praneš, kai kažkas vyks ne taip, kaip turėtų vykti. Tai gali būti nepažįstamasis prie durų arba netinkamai pataisytas jo gultas. Na, visai tiesa parašyta...

Man jau teko susipažinti su dėdule, kurį visi vadina veterinaru, teko susipažinti su erkėmis ir pabuvoti prieglaudoje. Šiuo metu mėgstu viską graužti, nes gi reikia pasiruošti savo darbui – būti piktu sarginiu šunimi ir gąsdinti vagis. Girdėjau globėjus kalbant, kad turėčiau augti nedidelė, iki kelių, bet kas ten žino. Man atrodo, kad aš jau didelė ir baisi.

Nors pirmą naktį globėjams nedaviau miegoti, kitas naktis buvau gera. Jau miegu visą naktį ir nereikalauju dėmesio. Reikalus irgi išmokau daryti ten, kur tam skirta vieta. Labai nemėgstu maudytis, bet kelis sykius jau teko patirti tą „malonumą“. Be to, gavau dovanų antkakliuką nuo blusų, dėl to jos manęs jau nebekandžioja ir galiu ramiai miegoti visą naktį...

Jeigu mane priimsit į savo namus, būsiu labai gera draugė, labai aktyvi mergytė, kuri galbūt kartais ir neduos Jums ramybės, bet be kurios bus liūdna ir nuobodu. Mane dar teks labai daug ko išmokyti, bet pažadu, būsiu pati geriausia Jūsų draugė. O jeigu turite vaikų, manau, mums bus labai smagu kartu dūkti ir leisti dienas.

Jeigu norite su manimi susipažinti ar priimti į savo namus, rašykite mano laikinajam globėjui Egidijui plitkaaa@gmail.com arba skambinkite jam 868653308 (mes gyvename Vilniuje).