Šį rytą, apie 10 val., Agnė Zobovienė su Gyvūnų globėjų asociacijos darbuotoja Lolita Grėblikiene kartu nuvežė Reginą į naująjį būstą. Procese dalyvavo ir Gyvosios gamtos apsaugos vyr. specialistas Rolandas Paulikas. Transportavimas sukėlė nemažai emocijų ne tik minėtiems žmonėms, bet ir aplinkiniams. Buvo pasirinkta šimpanzę gabenti įkurdinus ją tiesiog ant priekinės automobilio sėdynės - uždarymas narve būtų sukėlęs bereikalingo streso.

Taigi Regina, kaip pilnateisis keleivis įsitaisė sėdynėje ir tuo stebino pravažiuojančius vairuotojus. L. Grėblikienė šypsodamasi prisimena, kaip sankryžoje vienas vairuotojas net persisukęs išpūtęs akis žiūrėjo ir negalėjo patikėti savo akimis - juk ne kasdien pamatysi tokį reginį. Maža to, Regina visą kelią linkmsai gliaudė jai duotus riešutus, bučiavo automobilį vairuojančią A. Zobovienę - panašu, kad kelionė gyvūnui buvo gana komfortabili.

Džiugu, kad Regina sėkmingai pasiekė zoologijos sodą, kur laikinai gyvens erdviame voljere, kur pagaliau galės pakvėpuoti grynu oru. Čia ji bus iki tol, kol baigsis teismai ir bus galima ją išgabenti į minėtą rezervatą Olandijoje.