Brakonierių „gaudytojas“

Tik pasirodžiusi DELFI PILIETIS rubrika pažėrė įdomių temų ir istorijų. Štai brakonierių istorija turėjo netikėtą pabaigą - DELFI PILIETIS Rimantas, užfiksavęs brakonieriaujančius vyrus, ne neįtarė, kad tarp jų yra Vilniaus rajono politikas - jį atpažino kiti DELFI skaitytojai.

Brakonieriavimu įtariami žvejai

Lėlė „nei mergaitė, nei berniukas“

Apie šią lėlę DELFI redakcijai papasakojo DELFI skaitytojas Andrius. Lėlė nustebino ne tik ją gavusią mergaitę, bet ir politikus. Istorija susidomėjus Vaiko teisių apsaugos tarnybai, išaiškėjo, kad ši lėlė - gamintojo klaida.

Lėlė, „Kaišiadorių aidų“ nuotr.

Gamtos išdaiga nr. 1: Lietuvą nusiaubusi vėtra

Rugpjūčio mėnesį Lietuvoje siautusi vėtra ne tik paguldė miškų medžius, bet pareikalavo ir žmonių gyvybių. Po šios gamtos stichijos sulaukėme daug DELFI skaitytojų nuotraukų iš įvairiausių Lietuvos kampelių.

Vėtra Palangoje, Užkanavėje.  R.Diciūno nuotr.

Gamtos išdaiga nr. 2: Virš Rusnės praūžęs viesulas

Ši vasara Lietuvoje buvo įsimintina - ir vėtros siautė, ir viesulai ūžė. DELFI skaitytojo Kęstučio užfiksuotas viesulas virš Rusnės pritraukė būrius smalsuolių. Viesulo nuotraukos DELFI atsidūrė netrukus po to, kai jis praūžė - visa tai Kęstučio operatyvumo dėka.

K.Demerecko nuotr.

„Sodros“ išdaiga nr. 1: duomenys prieinami visiems

Mes nuolatos esame raginami kruopščiai saugoti savo duomenis, kad neatsidurtumėme sukčių pinklėse. Tačiau tai, kad Jūs saugojate savo duomenis dar nereiškia, kad jų neras koks nors praeivis šiukšlių konteineriuose prie „SoDros“...

„Sodros“ išdaiga nr. 2: „Ką? Jūs nesirgote, o važiavote į Kaliningradą“

Jūsų lova, kurioje gulėjote sirgdamas, gali būti prilyginta Kaliningradui. Štai DELFI skaitytojas Nerijus sirgo, tačiau dėl „SoDros“ sistemos klaidos, buvo apkaltintas tuo, kad ligos metu išvažiavo į Kaliningradą. Dėl to jis prarado darbdavio pasitikėjimą ir buvo privestas išeiti iš darbo. Po šios istorijos DELFI, Nerijaus asmeniškai atsiprašė „SoDros“ vadovas.

Mylimiausi metų gyvūnėliai - kirmėlės maiste

Šiemet kirmėlės buvo itin aktyvios - jų DELFI skaitytojai rado manų kruopose, grikiuose, saldainiuose, gimtadienio vaišėse.

DELFI skaitytojos nuotr.

Lietuvį užsienyje iš elgesio pažinsi

Štai vienas mūsų tautietis išvažiavo į užsienį ir pajuto didelę gėdą, kad yra lietuvis. O kiti DELFI skaitytojai pasiūlė kelis būdus, kaip greitai ir lengvai užsienyje atpažinti lietuvį.

Lietuvis emigrantas - karikatūra

Atostogos oro uoste

Tai, kad kažkas yra blogai su oro skrydžių bendrove „Star1“ visų pirma sužinojome iš DELFI skaitytojų. Jie siuntė nuotraukas, rašė įspūdžius, liejo emocijas. Galiausiai paaiškėjo, kad bendrovės „Star1“ daugiau nebebus.

Sovietinės armijos sugrįžimas

Nukeliauti bent trisdešimt metų atgal galima ir be laiko mašinos. Užtenka nueiti į prekybos centrą ir pamatyti taip gerai pažįstamus simbolius - tokius, kaip užfiksavo DELFI skaitytojas Donatas prekybos centre „Norfa“.

Dėkojame visiems DELFI skaitytojams, siuntusiems istorijas, nuotraukas, vaizdo įrašus, rašiusiems straipsnius, nuomones ir visa tai skaičiusiems! Tikimės, kad ir ateinančiais metais Jūs būsite tokie pat, o gal ir dar aktyvesni!


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją