Savo grožio patarimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt ir džiaukitės puikiais prizais.

Jums prireiks valgomojo šaukšto ir skysto pravedimo akims. Užsimerkite, pridėkite šaukštą prie akies voko ir brėžkite kontūrą palei jo kraštą. Išeis idealiai!

Kitas būdas, kuriam jums prireiks akių pieštuko ir skysto pravedimo. Pirmiausia liniją švelniai nubrėžkite pieštuku. Taikykite ją tarsi į blakstienų tarpelius – prie pat kraštelio. O tada paimkite skystą pravedimą ir užpildykite tarpukus/paryškinkite kontūrą.

Trečiam būdui jums prireiks siauros kanceliarinės lipnios juostelės ir akių pieštuko. Pasinaudodama juostele užklijuokite aukštesnę voko dalį, kurią norite apsaugoti nuo išsitepimo. Kontūrą pieštuku brėžkite laisvoje likusioje vietoje – tarp blakstienų linijos ir juostelės. Baigusi, lipnią juostą nuimkite.

Na, ir paskutinis metodas yra sunkiausias, bet rezultatas – natūraliausias. Taip daryti mane mokė dar mano močiutė, kai buvau paauglė ir pradėjo reikštis noras dažytis.

Tam jum prireiks akių pieštuko ir minkšto vokų šešėlių šepetėlio. Pirmiausia vienos rankos pirštais patempkite viršutinį akies voką, kad pilnai išsitiestų blakstienų linija. Tada brėžkite liniją pieštuku, stengdamasi išlaikyti ją labai labai arti blakstienų linijos, praktiškai pieškite į blakstienų tarpelius. Baigusi liniją išskaidykite šešėlių šepetėliu.

Sėkmės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)