Nuo pirmo pasimatymo tarp mūsų įsižiebė kibirkštėlė. Laikui bėgant viskas peraugo į meilę, na, bent jau aš taip maniau. Susitikinėjome trejus metus ir per tą laiką buvo visko, ir kivirčų, ir daug džiaugsmo, ir daug aistros. Važinėjome prie jūros, į SPA ir poilsio centrus, smagiai leidome laiką. Su manimi jis išpildydavo visas slaptas savo erotines fantazijas, buvo visko, net prašė filmuoti, o po to jautė malonumą tai peržiūrinėdamas.

Atsiųskite savo pasakojimą apie TINDER PASIMATYMĄ adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 200 eurų „Romantika.lt“ dovanų čekį!

Supažindinau jį su savo tėvais, planavome ateityje pirkti butą ir pasistatyti namą. Aptarinėjome, kiek norėtume vaikučių. Jo svajonė buvo turėti dvynukus: berniuką ir mergaitę. Viskas atrodė nuostabiai.

Tik matydavomės gan retai, 2 ar 3 kartus per savaitę, kadangi jis dirbo valstybės tarnautoju ir grafikas buvo sudėtingas, nesutapdavo su manuoju. Taip pat jis turėjo daug papildomų darbų, kad greičiau susitaupytų namui.

Kartais jam sugesdavo mašina, kartais važiuodavo pas pusbrolį ar draugą baldus padėti išvežti, ar pas močiutę – padėti ūkyje. Kartą ar 2 per mėnesį važiuodavo į komandiruotes dėl papildomų pajamų, juk namui pasistatyt reikėjo susitaupyt. Kadangi vokietis buvo valstybės tarnautojas, aš maniau, kad galiu pasitikėti ir tikėti juo, tą ir dariau. Jis palaikydavo mane, kai man buvo sunku, padėdavo, kai man reikėdavo jo pagalbos – maniau, kad ir kitiem taip pat padeda, ir elgiasi dorai bei garbingai.

Atėjo laikas, kai mes labai dažnai pradėjom pyktis dėl kiekvienos smulkmenos, kad būtent aš neva vis elgdavausi negerai. O vieną dieną pamačiau jo telefone susirašinėjimą su kita mergina. Tuo metu jis pasiuto ir toliau man į akis tvirtino savo melus.

O tikroji tiesa buvo ta, jog su mergina, su kuria susirašinėjo, jis draugavo jau 15 metų, o aš jam visą tą laiką buvau tik meilužė. Ne viskas taip liūdna! Jis man dovanojo gėles, poilsio kuponus lygiai tokius pačius, kaip ir savo merginai. Tie patys kuponai viešbučiams, vedžiojo po tuos pačius restoranus, kuriuose net sėdėdavome prie to paties staliuko, lankėm gražias, ypatingas vietas, kur ir su savo mergina buvo.

Išsiaiškinus visą tiesą, kuri buvo be galo skausminga, paaiškėjo, jog pagalba šeimai ir draugams, visi jo papildomi darbai, komandiruotės, automobilio gedimai – tai buvo melas. Kai jis dingdavo dienai ir sakė, kad dirba, tuo metu vokietis linksmindavosi su mergina. Vėliau sužinojau, kad ir savo mylimajai pat sakė tas pačias priežastis, kai norėjo praleisti naktį su manimi.

Toks protu nesuvokiamas dalykas ir tiek daug klausimų sudaužė mano širdį. Juk visus tuos trejus nuostabius metus aš jį palaikydavau, tikėjau jo pažadais ir jo meilę, kuri, kaip paaiškėjo, taip pat buvo melas. Bet esu dėkinga jam tik už vieną dalyką – jis išmokė mane būti stipria ir nepriklausoma.

Linkiu visoms merginoms neapsigauti taip, kaip apsigavau aš. Mašinos negenda kas savaitę, o remontai nevyksta pas visus vienu metu. Būkit stiprios ir eikit į priekį, kad ir kas benutiktų jūsų gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)