Ilgai gyvenę su šeima, pas uošvius, nusprendėme, kad norime savo ir tik savo namų... Ppaieškos truko ilgai, nes vis neradome to vienintelio ir išsvajoto būsto.

Kai pagaliau radome jį ir išsirinkome, dar laukė ilgas popierizmo tvarkymas. Būstą turėjome perpirkti iš senųjų šeimininkų, kurie, kaip teigė, pardavinėjo su visais baldais.

Tačiau kai jau atėjo metas jiems išsikrausyti, būsto šeimininkas nusprendė išsinešti dalį baldų be mūsų žinios...

Ir ką jūs galvojate - atėję į namą neradome pusės ten buvusių baldų! Nei juoktis, nei verkt, nei bėgti atiminėti tų baldų, nei ką. Radome tik murzina šakutę, numesta ant stalo... bei labai netvarkingai paliktus namus.

Yad dabar stengiamės susikurti savo ramybės oazę naujuose namuose bei išsirinkti naujus baldus.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Naujakurių nuotykiai“. Papasakokite, kaip įsirenginėjote būstą, kokių netikėtumų patyrėte, ir atsiųskite el. paštu konkursai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį. Čia rasite daugiau idėjų, kaip atnaujinti namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją