Su vyru įsigijome namą. Buvę namo šeimininkai mums viską aprodė. Mums viskas patiko, tad greitai persikėlėme gyventi į mūsų naują namą.

Tačiau pirmą naktį mums miegant, staiga pasigirdo kažkoks keistas garsas. Atrodė, kad kažkas trauko grandine per radiatorius. Garsas sklido per visą namą.

Išsigandusi, pažadinau vyrą. Sakau: „Kas čia baladojasi?“ Abu tą naktį nebegalėjom miegoti, stačiom nuo baimės akimis ieškojom garso šaltinio. Tačiau garsas ėmė ir nutilo. Viskas vėl pasidarė tylu.

Tačiau kitą naktį vėl tas pats garsas. Ir taip kartojosi kelias naktis, kol suradom, kas taip garsiai namuose triukšmauja.

O triukšmauja, pasirodė, kompiuterizuota katilo išmetimo sistema, kuri buvo užprogramuota kas aštuonias valandas įsijungti automatinį dūmtraukio valymą. Tikrai buvo ne koks pirmosios nakties įspūdis ir miegas. Laimei išsiaiškinom, kas naktį mums nedavė ramiai ilsėtis.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Naujakurių nuotykiai“. Papasakokite, kaip įsirenginėjote būstą, kokių netikėtumų patyrėte, ir atsiųskite el. paštu konkursai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį. Čia rasite daugiau idėjų, kaip atnaujinti namus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją