Vyksta žmonos ir vyro pasitarimas. Pamenu, tą kartą nutarėm išbandyti Zoom, kuri buvo ant bangos. Tad reikėjo pasibandyti ir artimoje aplinkoje.

Visi techniniai dalykai įdiegus Zoom pavyko, bendraujam. Vyras ilgoje komandiruotėje užsienyje, reikia daug ką papasakoti ir aptarti. Šeimoje buvom priėmę sutarimą, kad mūsų namuose daugiau jokių augintinių nebus. Dabar ir taip pakankamai gausus būrys – du, jau dabar 12 metų rainiai, ir šuo, tai pat 12 metų.

Tik taip jau atsitiko, kad prieš mėnesį, namuose buvo priglausta balta ir kurčia, ypač nuskriausta katytė. Nusprendžiau pati sau, kad nenervinsiu vyro ir nesakysiu jam apie ją. Susitarimas juk. Visą mėnesį jis nieko ir nežinojo.

Tai toliau bendraujam, juokaujam ir klausia jis manęs:
– Ar tikrai nieko naujo namuose neįvyko? Jokių pasikeitimų?
– Tikrai, tikrai, na kas čia gali būti naujo.

Bendraujam toliau. Vyras matau vis nerimsta, įtartinai žvelgdamas į šonus. Stebiuosi, keistas jis man šiandien.

– Tai tikrai nieko nauja?, – vėl girdžiu tą patį klausimą.
– Nieko, visiškai nieko, net nuobodu, kaip nieko, – atsako mylima žmona (aš!)
– O sakyk, brangioji, kas ten per baltas padaras sėdi už tavo nugaros ir spokso į mane nejudėdamas jau kokias 10 minučių?

Iš pradžių suakmenėju, paskui lėtai atsisuku ir matau, kaip mano balta katė, sėdėdama man už nugaros ant sofos atlošo, jausdamasi pilnateisu šeimos nariu, nemirksėdama, be jokio sąžinės graužimo, prisistato nuotoliniu būdu šeimininkui:

– Ką tu? Esi prieš? Ką tu gali, būdamas ten, kai aš jau čia. Na, pabandyk man neleisti pasilikti, pabandyk.

Ir teko man pasakyti visą tiesą. O nesuradus naujų šeimininkų, baltoji taip ir liko pas mus, papildydama jau ir taip gausų neklaužadų kudlių gretas.

O aš įtariu, kad ji jau tada žinojo, kad liks. Virtualius pasirodymus pamėgusi, ji ir kituose, net ir rimtuose Zoom susitikimuose, sugebėdavo parodyti savo rimtą, smalsų, baltą snukutį, reikalaujantį dėmesio ir paglostukų.

Turint 4 augintinius namuose, manau nekyla jokių abejonių kad mūsų namuose itin laukiamas ir yra labai reikalingas „Ecovacs Deebot N8 Pro“ dulkių siurblys–robotas su pažangiausia „TrueDetect™ 3D“ technologija.

Įsivaizduoju kiek nuotykių ir smagumų su juo teks patirti :) Kiek šurmulio ir pagyvėjimo sulauksime.

Ir, beje, 2022–ieji – Gyvūnų gerovės metai!

Savo pasakojimus apie nutikimus naudojantis technologijomis siųskite adresu konkursai@delfi.lt – laimėtojas bus apdovanotas „pirmi.lt“ dulkių siurbliu–robotu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją