Prieš kelerius metus darėme namuose remontą, tad ieškodama įkvėpimo, kaip atnaujinti namus, prisiminiau draugų minėtą programėlę telefone, kur galima rasti visko, ko širdis geidžia.

Ji vadinasi Pinterest. Dabar jau žinau, o tada prisiminiau tik keletą raidžių. Galvoju, pakaks ir to, o jau toliau gūglas išmes tai, ko man reikia.

Parsisiunčiau programėlę, įkėliau nuotrauką. Kai, kurie dalykai, dabar gerai neprisimenu, gal ir stebino, tačiau atsakiau į visus klausimus ir užsiregistravau.

Kaip nustebau, kai netrukus mano telefonas pradėjo pypsėti nuo širdelių. Pasirodo, vietoj programėles apie interjero dizainą ir kitus dalykus, užsiregistravau Tinderyje.

Esu ištekėjusi, pažinčių neieškau. Tad patikėkite ir raudau, ir balau, kol drebančiomis rankomis ištryniau programėlę, kol kas nors nepamatė iš pažįstamų.

Kai papasakojau vyresniajam sūnui, studentui, apie savo dizaino naujovių paieškas Tinderyje, jis ilgai iš manęs juokėsi ir dabar dar kartais patraukia per dantį.

Savo pasakojimus apie nutikimus naudojantis technologijomis siųskite adresu konkursai@delfi.lt – laimėtojas bus apdovanotas „pirmi.lt“ dulkių siurbliu-robotu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją