Visų pirma, kadangi gyvename Vilniuje ir SPA procedūros kainuoja nemažus pinigus, leidžiame savo savaitgalius sodyboje šalia Varėnos. Miškai ir ežerai tapo neatsiejama mūsų komforto zona. Sodyboje gyvena tėveliai, kurie yra puikūs darbininkai, patys pasistatę namą, pirtį ir lauko baseiną. Tėvų sukurtas darbas mums teikia atsipalaidavimą!

Dzūkiška pirtelė ir gaivus oras yra pats geriausias malonumas. Žiemą tenka pašėlioti sniege, o vasara grožėtis upių vaizdais plaukiant baidarėmis. Sodyboje turime dvi samojedo veislės kalytes, kurios mus pasitinka šokinėdamos ant rankų. Todėl netrūksta ir smagių pasivaikščiojimų su mūsų gražuolėmis.

Vilniuje laiką leidžiame taip pat aktyviai. Mėgstame žaisti krepšinį naujoje aikštelėje, mėgstame pašokti arba tiesiog skaityti ir piešti. Taigi, turime nemažai hobių. Gamta, augintiniai, natūralios SPA namų procedūros, meniniai užsiėmimai – visa tai mūsų šeimos būdai, kurie suteikia malonų atsipalaidavimo jausmą. Gražaus pavasario!

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano atsipalaidavimo būdas“. Siųskite pasakojimus apie tai, kaip jaučiatės patirdami įtampą ir dėl kokių priežasčių ją patiriate, ką mėgstate veikti įtampai palengvinti ir kokiais geriausiais būdais atsipalaiduojate. Jūsų laiškų lauksime adresu konkursai@delfi.lt, o prizas – nuostabus „viskas įskaičiuota“ savaitgalis dviem.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją