Tai yra mankštos bei sportas. Kasdien atsikėlusi ryte darau apie 20 min. mankštą. Internete galima rasti įvairiausių mankštų nemokamai. Kasdien mankštas keičiu, darau skirtingus pratimus. Taip pat į sporto rutiną įtraukiu bėgiojimą. O vakarais darau jogos pratimus.

Tai neužima daug laiko, tampa kasdiene rutina, kaip pusryčiai ar dantų valymas, tačiau efektas akivaizdus ir nuotaika geresnė. Kūną, o labiausiai – problemines vietas, maudydamasi duše šveičiu kavos tirščiais arba druska. Tai pigi ir efektyvi priemonė, puikiai atstojanti brangiausias priemones.

Po dušo, nusausinusi odą, šlaunis trinu šiurkščiu šepečiu. Po to masažuojamais judesiais tepu jas kremu arba aliejumi. Ir tai yra kiekvieno vakaro rutina. Tačiau matomi rezultatai džiugina – kasdien žiūrėti į veidrodį, mylėti save ir sau šypsotis, ko gi daugiau reikia moteriai?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją