Mano patarimas, toms, kurios nori lygių plaukų, tačiau nenori jų deginti su tiesintuvu. Išsiplovus galvą išsidžiovinkit plaukus naudojant platų šepetį. Taip plaukai bus tiesesni.

O nakčiai susiriškit plaukus kuo aukščiau ir per viršų pasikiškit po pagalve (nesuveržkit gumytės, o lengvai juos suimkit). Atsikėlus plaukai bus tiesūs, atrodys ištiesinti tiesintuvu.

Jei tiesinat pirmą dieną po plovimo ir po nakties plaukų susirišimo, antrą dieną jie bus tokie pat tiesūs, tai antrą dieną tiesintuvo neprireiks.

Patarimas, toms kurios labai skuba išsiplauti galvą, bet neturi laiko jų džiovinti. Galima išsiplauti tik šaknis, surišus plaukus kuo žemiau (prie nugaros). Galima surišti ir kuoduką, kad plaukai nekristu. Ir skubant sutaupysite daug laiko.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją