Jei neturite kondicionieriaus, geriausias dalykas bus toks. Pirma: paimkite vieną kiaušinį, įmuškite į dubenėlį, įdėkite majonezo ir viską sumaišykite. Palikite užtepę ant plaukų kokias 10 min. Tada išplaukite plaukus. Bet ne karštu vandeniu, nes kiaušinis iškeps.

Savo veido odą prižiūriu taip: pirmiausia, visada nusivalau makiažą. Tada turiu iš lietuviškų natūralių priemonių serijos veido prausiklį – labai geras. Kartais užsidedu veido kaukes, o jei neturiu, tai pasidarau pati, pvz.: ciberžolės miltelius sumaišau su medumi ir cinamonu. Bet nerekomenduoju dėt jo daug ir dažnai naudoti. Arba ciberžolė su natūraliu jogurtu, ciberžolė su medumi ir citrinos sultimis. Šios kaukės irgi nereikėtų dažnai daryti, nes, kaip ir cinamonas, gali graužti veidą. Geriausia ją tepti ant spuogų.

Redakcijos įspėjimas: ciberžolė gali dažyti geltonai.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją