Galiausiai, panaudojus vienkartinę kaukę, joje lieka daug skysčio kurį mes išmetame. Tai aš atradau tokia gudrybę. Nusiperku 3-4 tokias vienkartines kaukes, surandu tuščią, nebenaudojamą kremo/serumo tarą su pipete arba be jos, ir į ją įspaudžiu visus tų 3-4 vienkartinių kaukių skysčius.

Gaunasi pilnas buteliukas serumo, kurį naudoju kiekvieną dieną vietoj kremo, o efektas būna kaip ką tik būčiau po vienkartinės kaukės. Buteliuko užtenka maždaug mėnesiui. Nepamirškime, kad lakštai taip pat būna drėgni. Juos sunaudoju.

Esu labai patenkinta šiuo atradimu. Serumas kainuoja tik kelis eurus, o efektas toks pats įspūdingas, kaip po 15 minučių sėdėjimo su vienkartine kauke. Taip sutaupoma daug laiko.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją