Veidą prausti su asilės pieno muilu. Taip pat galima praustis ir su sraigių muilu ar drėkinančiu prausikliu.

Turint mišrią odą patartina drėkinti lengvesniu fluidu ar emulsija. Drėkinanti emulsija išgelbėjo mano sausą odą. Nuo kremų mano oda sausėdavo ir būdavo išberta.

Veido skruostams naudoju tinkantį drėkinantį kremą. Kartą per savaitę arba du naudoti drėkinančią ir stangrinančią kaukę. Kaukę rinktis pagal poreikį su haliuronu ar kolagenu.

Taip pat patartina gerti maisto papildus su kolagenu.

Plaukams naudoti drėkinantį plaukų šampūną. Taip pat naudoti plaukų serumą. Purškiamą plauką aliejų ar plaukų šilką po plovimo.

Rankas pasitepus kremu eiti miegoti su medvilninėmis pirštinėmis. Tokiu būdu kremas į odą įsigeria geriau ir atsistato sausa oda.

Šis laiškas dalyvauja konkurse „Grožio patarimas“. Siųskite savo grožio patarimus – naminius ar pirktinius, procedūras ar liaudiškų priemonių idėjas – adresu pilieciai@delfi.lt ir laimėkite 100 eurų dovanų čekį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją